Kumluca’da festival coşkusu Poizi konseriyle devam etti

Kumluca Belediyesi tarafından düzenlenen 27. Geleneksel Kumluca Tarım ve Seracılık Festivali'nde sahne alan Poizi, Atatürk Stadı'nda Kumlucalılarla buluştu.

Kumluca Belediyesi tarafından düzenlenen 27. Geleneksel Kumluca Tarım ve Seracılık Festivali'nde sahne alan Poizi, Atatürk Stadı'nda Kumlucalılarla buluştu.

27. Geleneksel Kumluca Tarım ve Seracılık Festivali Poizi konseriyle devam etti. Konser alanında özellikle gençlerin enerjisi hissedilirken, her yaştan vatandaş de bu coşkuya ortak oldu. Şarkılara hep birlikte eşlik edilen akşamda müzik ve eğlence bir araya geldi. Sahnedeki yüksek enerjiyle konser, Kumlucalılar ve şehir dışından gelen misafirler için eğlencenin zirveye çıktığı coşkulu bir akşama dönüştü. Kumluca Belediye Başkan Vekili Erkan Karamıklı, Barış Anaç'a (Poizi) festival anısına plaket takdim etti. Konsere kamu kurum ve kuruluşlarının daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, festival sponsorları ile Kumluca ve çevre ilçelerden çok sayıda vatandaş katıldı.

Manşetler

Kahramanmaraş’ta arkadaş kavgası kanlı bitti: 1 yaralı
Adana’da otomobil tıra çarptı: 1 ölü, 2 yaralı
Isparta Valiliğinden kaza açıklaması: 4 ölü, 26 yaralı
Bahçede çıkan yangın yedek parça deposuna sıçradı
Isparta’da tur minibüsü şarampole yuvarlandı: 4 ölü, 16 yaralı
Mersin’de aranan 441 şahıs yakalandı
Alara Çayı’nda kaybolan genç için arama çalışmalarında 9. gün
Osmaniye’de güvenlik görevlisi, nöbet tuttuğu şantiyede hayatını kaybetti
Adana’da otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 ölü, 1 ağır yaralı
Kayıp Parkinson hastası evinden 500 metre uzaklıkta bulundu