Kumlu’da intihar için elektrik direğine çıkan şahıs ikna edildi

Hatay'ın Kumlu ilçesinde intihar etmek için elektrik direğine çıkan bir vatandaş, emniyet ve itfaiye ekiplerinin çabaları sonucu indirildi.

Hatay'ın Kumlu ilçesinde intihar etmek için elektrik direğine çıkan bir vatandaş, emniyet ve itfaiye ekiplerinin çabaları sonucu indirildi.

Hatay'ın Kumlu İlçesi'nde bir vatandaş, intihar etmek istediğini söyleyerek yüksek elektrik direğine çıktı. Çevredeki vatandaşların 112'yi araması üzerine bölgeye itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan emniyet ve itfaiye ekipleri, vatandaşı indirmek için ikna çabası gösterdi. Ekiplerin ikna çabaları sonucunda, vatandaş direkten güvenli bir şekilde indirildi.

Manşetler

Bilezikler için anneyi ve oğlunu öldüren katil morga gidip, olayı gerçekleştirenleri gördüğünü söylemiş
Tırların çarpıştığı feci kaza kamerada
Geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangına ekiplerin müdahalesi sürüyor
İskenderun’da binanın bodrum katında yangın çıktı
Kahramanmaraş’ta silah seslerini duyunca okula koşan baba yaşadıklarını anlattı
Antalya’da bir kişi ağaçlık alanda ölü bulundu
Mahalle muhtarı okul saldırısını anlattı: "Öğretmen çocukların üzerine kapanmıştı"
Polisin ’dur’ ihtarına uymadı, 15 kilometrelik kovalamaca sonucu yakalandı
Burdur’da boş ahşap evde yangın
Okul saldırganının poligonda atış yaptığı görüntüler ortaya çıktı