Kur’an-ı Kerim okumasını öğrenen öğrenciler için tören düzenlendi

Kahramanmaraş'ta Kur'an-ı Kerim okumasını öğrenen öğrenciler için tören düzenlendi.

Kahramanmaraş'ta Kur'an-ı Kerim okumasını öğrenen öğrenciler için tören düzenlendi.

Türkoğlu ilçesi İlçe Müftülüğüne bağlı olarak faaliyet gösteren Fatih Sultan Mehmet Han Cami 4-6 Yaş Kur'an Kursunda öğrenim gören öğrencilerden 17'si kurs eğitmenlerinin gayretleriyle Kur'an-ı Kerim okumayı öğrendi. Öğrencilerin Kur'an okumayı öğrenmenin önemini daha iyi kavrayabilmeleri için kurs yönetimi tarafından tören düzenlendi.

Kurs merkezinde düzenlenen törene katılan Türkoğlu Müftülüğü Bayan Vaizesi Hülya Çakmak, öğrenci ve velilere günün anlam ve önemine dikkat çeken bir konuşma yaparak dua etti.

Kurs yöneticisi ve öğreticileri Hatice Erkan, Ayşegül Kırkgeçit ve Cennet Sena Şengül tarafından düzenlenen Kur'an-ı Kerim merasimine kurs öğrencileri, veliler katılırken Kur'an okumasını öğrenen öğrencilere çeşitli hediyeler ve Kur'an-ı Kerim'e Geçme Belgesi verildi.

Manşetler

Kozan Belediye Başkanı Atlı’dan sahte fotoğraf iddialarına sert tepki: "Hukuki süreç başlatıldı"
İtfaiye eri yangında dumandan etkilenen kediyi kalp masajı ile hayata döndürdü
Antalya’da 3,5 milyon liralık kaçak elektronik eşya ve oyuncak ele geçirildi
Kahramanmaraş’ta 2,1 milyonluk vurgun yapan sahte polisler yakalandı
Alacabel’de nisan ayında kar sürprizi, sürücüler zor anlar yaşadı
Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı’ya 5 yıl hapis
Yaşlı adam yalnız yaşadığı evde bıçaklanarak öldürüldü
Can pazarının yaşandığı sahilde boğulan genç yüzündeki egzama için denize girmiş
Cinayet davasında otopsi raporu detayı
Mersin’de 650 gümrük kaçağı elektronik sigara ele geçirildi