Kurşunların hedefi olmuştu, 19 gün sonra hayatını kaybetti

Antalya'da bir iş yerinde çıkan kavgada kurşunların hedefi olan şahıs, tedavi gördüğü hastanede 19 gündür süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Antalya'da bir iş yerinde çıkan kavgada kurşunların hedefi olan şahıs, tedavi gördüğü hastanede 19 gündür süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Kepez ilçesi Şafak Mahallesi 5005. Sokak'taki Akdeniz Sanayi Sitesi'nde bir oto tamirhanesinde 21 Ekim tarihinde meydana gelen olayda, Mahmut Karakoç ile Mehmet A.O. arasındna alacak-verecek meselesi nedeniyle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmada Mehmet A.O., üzerinde taşıdığı silahı çıkartarak rastgele ateş etmeye başladı. Mahmut Karakoç ağır yaralanırken, olay sırasında iş yerinde bulunan Emre G. ve Abdulkadir K. ise hafif yaralandı. Mehmet A.O. ise aracıyla hızla olay yerinden kaçtı. Olayın 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirilmesi ile verilen adrese çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken, yaralılar ilk müdahalenin ardından çeşitli hastanelere kaldırıldı.

19 gün sonra yaşam savaşını kaybetti

19 gündür hastanede tedavisi devam eden Mahmut Karakoç, dün akşam saatlerinde yaşamını yitirdi. Karakoç'un cenazesi, Adli Tıp Kurumu'ndaki savcılık ve otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından teslim alınarak, toprağa verilmek üzere memleketine götürüldü. Polis ekiplerinin olay sonrası kayıplara karışan Mehmet A.O.'nun yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Manşetler

Adana’da atlara eziyet iddiası: 2 kişi gözaltına alındı
Antalya’da anne ve 5 çocuğunun ölümüne neden olan yangında acı detay: "Yarın bayram, erken yatalım"
Manavgat’ta jandarmadan deniz ve ırmakta bayram mesaisi
Savaşı andıran mahalle kavgasında ölenlerden ikisinin baba ve oğul olduğu ortaya çıktı
Burdur’daki 5 kişinin yaralandığı kavgada 2 tutuklama
Hatay’da hapis cezası ile aranan 3 kişi yakalandı
İskenderun’da bahis oynayanlara suçüstü; 3 gözaltı
Kahramanmaraş’ta iki ayrı trafik kazasında, 5 kişi yaralandı
Motokurye feci kazada hayatını kaybetti, son yolculuğuna meslektaşları konvoyla uğurladı
Kasklı hırsızlar tarafından 20 yıllık emeği olan 22 milyon TL’lik altını 3 dakikada çalınan kuyumcu, altınlarını teslim alıp ülk