Kuru yemişçide kilolarca böceklenmiş ürün imha edildi

Adana'da denetim ekipleri, bir işletmede böceklenmiş ürün ele geçirdi. Ürünler imha edilirken, işletmeye 63 bin 82 TL cezai işlem uyguladı.

Adana'da denetim ekipleri, bir işletmede böceklenmiş ürün ele geçirdi. Ürünler imha edilirken, işletmeye 63 bin 82 TL cezai işlem uyguladı.

İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, ilgili birimlerle birlikte gıda denetimi gerçekleştirdi. Denetimde merkez Seyhan ilçesi Çakmak Caddesi'nde bulunan Musko Erciyes Kuruyemiş isimli işletmede böceklenmiş ürünler tespit edildi. Bunun üzerine el konulan torbalarca ürün imha edildi.

İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, hijyen ve bozulmuş ürün barındırma suçundan işletmeye 63 bin 82 TL cezai işlem uyguladı.

Manşetler

Hatay’da kuvvetli fırtına etkisini hissettirdi
Minibüsle çarpışarak hurdaya dönen TOFAŞ’taki 2 kişi yaralandı
DSİ’ye ait kepçenin çalınıp define arandığı iddiası
Eşi banyoya mezar kazıp gömmüştü, çocuklarının haber alamaması üzerine kadının cansız bedeni bulundu
Konyaaltı ve Elmalı’da uyuşturucu operasyonu
Antalya’da kaçak alkol operasyonu: 52 bin litre etil alkol ele geçirildi
Ciple çarpışan motosikletin sürücüsü metrelerce savruldu
Osmaniye’deki feci kazada ölü sayısı 7 yükseldi
Manavgat’ta seyir halindeki araç alev alev yandı
Eşi tarafından baltayla öldürülen kadının kimliği belli oldu