Kuyumcudaki hırsızlık anı kamerada

Mersin'de altın almak bahanesiyle kuyumcu dükkanına giren 3 kadından biri iş yeri sahibini oyalarken, diğer ikisi vitrindeki altınları çalarak kaçtı.

Mersin'de altın almak bahanesiyle kuyumcu dükkanına giren 3 kadından biri iş yeri sahibini oyalarken, diğer ikisi vitrindeki altınları çalarak kaçtı. Hırsızlık anı ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, merkez Akdeniz ilçesi Siteler Mahallesi'ndeki Mahmut Gökalp'in işlettiği Gökalp Kuyumculuğa giren kimliği belirsiz 3 kadın, iş yeri sahibine altın almak istediklerini söylediler.

Bu sırada kadınlardan biri, iş yeri sahibini altın bakma bahanesiyle oyalarken, diğer ikisi ise vitrindeki kolye ucu dolu tablayı çalarak eteklerinin altına gizledi. Şüpheliler, daha sonra alışveriş yapmadan kuyumcudan ayrıldı.

Hırsızlık olayını, kadınlar ayrıldıktan sonra fark eden iş yeri sahibi, güvenlik kamerasını inceledikten sonra durumu polise bildirdi. Kayıtları inceleyen polis, zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.

Hırsızlık anı kamerada

Öte yandan, kuyumcu dükkanındaki hırsızlık anı, iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, 2 kadın şüphelinin vitrinin içindeki tablayı alarak diğer kadının elbisesinin altına gizlediği anlar yer aldı.

Manşetler

Otomobilin üzerinden geçtiği şahıs hayatını kaybetti
Türkiye onu yoldan geçenlere bahçesinden ikram ettiği meyvelerle tanıdı, bugün acı haber geldi
Gazipaşa’da kamyonetin çarptığı yaya hayatını kaybetti
Kontrolden çıkan kamyon şarampole devrilerek takla attı: 1 yaralı
Gazipaşa’da devrilen kamyonun sürücüsü yaralandı
Şarkikaraağaç’ta elektrikli bisikletle otomobil çarpıştı, 2 kişi yaralandı
Trafikte tehlikeli hareketler yapan 6 sürücü yakalandı
Burdur’da halı sahadaki kavgayla ilgili 2 kişi tutuklandı
Burdur’da otomobil ile kamyon çarpıştı: Kaza anı kamerada
Takla atarak hurdaya dönen Tofaş’ın sürücüsü yaralandı