Lavanta bahçesinde çello resitali

Çellist Emir Asil, Gedelme Yaylası'ndaki Kemer Belediyesi'ne ait lavanta bahçesinde lavanta tanıtım etkinlikleri kapsamında çello çaldı.

Çellist Emir Asil, Gedelme Yaylası'ndaki Kemer Belediyesi'ne ait lavanta bahçesinde lavanta tanıtım etkinlikleri kapsamında çello çaldı.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu öncülüğünde başlatılan ve ekimi yapılan "Mor turizm" olarak da bilinen lavanta bahçesi büyük beğeni toplamaya devam ediyor.

Kemer Belediyesi'ne ait 2 bin 650 metrekarelik alandaki lavanta bahçesinin tanıtım etkinlikleri kapsamında Çellist Emir Asil, mor renkler içinde seslendirdiği eserlerle renkli görüntüler oluşturdu.

Kemer'de turizmi çeşitlendirmek amacıyla oluşturulan lavanta bahçesinde salıncak, oturma alanları, dilek ağacı, eşek maketi, fotoğraf çekim çerçeveleri ve tahterevalli yer alıyor.

Öte yandan Kemer Belediyesi, lavanta tanıtım etkinlikleri kapsamında vatandaşlara geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da ücretsiz geziler düzenlemişti. Lavanta bahçesine giden vatandaşlar ayrıca Gedelme Kalesi, Gedelme Mağarası ve 2 bin yıllık çınar ağacını da ziyaret etme fırsatı buldular.

Manşetler

Freni boşalan hafif ticari araç ağaca çarptı: 1 yaralı
Trafikte dehşet: Tırdaki yolcu bıçakla saldırdı
Babanın en ağır yükü: Kızı ve 5 torununun cenazesini gözyaşlarıyla teslim aldı
Burdur’da iki genci bıçaklayan 17 yaşındaki şüpheli tutuklandı
Kazada hayatını kaybeden nişanlı çift yan yana toprağa verildi
Burdur’da otogarda emniyet kemeri kullanımı hakkında bilgilendirme
Isparta’da bir haftalık denetimlerde 28 aranan şahıs yakalandı
Kayıp olarak aranan 29 yaşındaki öğretmen adayının ırmakta cansız bedeni bulundu
Heyelan sonrası yol çamura bulandı, offroad yarışlarını aratmayan görüntüler ortaya çıktı
Antakya’da canlı hayvan çalan şüpheli yakalandı