Lisenin çatı katında çıkan yangın ekipler tarafından söndürüldü

Isparta'da bir okul binasının çatı katında çıkan ve rüzgarın etkisi ile kısa sürede büyüyen yangın ekiplerin yoğun çalışması sonucu söndürüldü.

Isparta'da bir okul binasının çatı katında çıkan ve rüzgarın etkisi ile kısa sürede büyüyen yangın ekiplerin yoğun çalışması sonucu söndürüldü.

Yangın, Isparta'nın Eğirdir ilçesine bağlı Eğirdir Sağlık Meslek Lisesi binasında çıktı. Edinilen bilgiye göre, kullanılamayan ve elektrikleri kesik olan binanın çatı katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Çatıdan alevlerin yükseldiğini gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarla birlikte bölgeye, sağlık polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Rüzgarın etkisi ile kısa sürede büyüyen yangına Isparta Belediyesi İtfaiye ekipleri takviye olarak gönderildi. Ekiplerin yoğun çalışması sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Binanın boş olması sebebiyle çıkan yangında şans eseri yaralanan olmadı.

Öte yandan, ekipler tarafından yangının çıkış sebebinin araştırıldığı ve olayla ilgili inceleme başlatıldığı bildirildi.

Manşetler

Antakya’da hurdalıktan alevler yükseldi
Yayladağı’nda çöplük yangını
Kahramanmaraş’ta trafikte yarış kazayla bitti: 5 yaralı
Vadide girdiği suda akıntıya kapılan çocuk hayatın kaybetti
Heyelan nedeniyle kapanan köy yolunda vatandaşlar halatlarla karşıya geçti
Antalya’da suç örgütü operasyonu: 63 şüpheli gözaltına alındı, 200 milyon TL’lik malvarlığını el konuldu
Antalya’da yıldırımın neden olduğu orman yangını kontrol altına alındı
Sahilde bulunan erkek cesedinin kimliği DNA testiyle belirlendi
Uyuşturucuyu bantla beline ve bacaklarına saran zehir taciri hayrete düşürdü
Antalya’da otomobiller kavşakta çarpıştı: 2 yaralı