Lüks kruvaziyer 2 sene sonra tekrar Alanya’da

Bahama bandıralı "Seven Seas Voyager" adlı lüks kruvaziyer, 677 yolcusu ve 447 mürettebatıyla 2 sene sonra tekrar Alanya limanına demir attı.

Bahama bandıralı "Seven Seas Voyager" adlı lüks kruvaziyer, 677 yolcusu ve 447 mürettebatıyla 2 sene sonra tekrar Alanya limanına demir attı.

Akdeniz'in önemli turizm bölgelerinden olan Antalya'nın Alanya ilçesine sabah saatlerinde Bahama bandıralı "Seven Seas Voyager" isimli lüks kruvaziyer gemisi geldi. Limana demir atan yolcu gemisinde 677 yolcu ve 447 mürettebat bulunurken, yolcuların büyük kısmının ABD vatandaşı olduğu öğrenildi. Yolcuların bir kısmı şehir merkezini gezmek üzere gemiden inerken, bazı turistler ise tarihi ve turistik bölgeleri ziyaret etti.

Rodos'tan gelen lüks kruvaziyer yolcu gemisinin akşam saat 19.00 sıralarında Limasol'a gitmek üzere Alanya'dan ayrılması bekleniyor.

Manşetler

Karavanla denize sürüklenen Rus turistler kurtarıldı
Isparta’da sağanak yağış etkisini arttırdı: Yollarda su birikintileri oluştu
Dönerciden kurtlu salça ve turşu çıktı
Antalya’da kaçak bin 660 adet elektronik sigara ve 7 bin 500 paket sigara ele geçirildi
Tonlarca ağırlıktaki beton blok taşıyan tırın tekeri koptu
Vali Toros: "Kararlı, caydırıcı ve kesintisiz bir mücadele ile suçlulara nefes aldırmayacağız"
Osmaniye’de 2 kişinin hayatını kaybettiği kaza görüntülendi
Suda mahsur kalan araçtaki 2 kişiyi itfaiye ekipleri kurtardı
Alanya’da yerleşim alanına yakın bölgede kurt görüntülendi
Ormanı yakan sanığa en az 10 yıl hapis istemiyle dava açıldı