Lüks kruvaziyer Alanya’da

Antalya'nın Alanya ilçesine, Liberya bandıralı "SH Diana" isimli kruvaziyer yolcu gemisi sabah saatlerinde Alanya iskelesine yanaştı.

Antalya'nın Alanya ilçesine, Liberya bandıralı "SH Diana" isimli kruvaziyer yolcu gemisi sabah saatlerinde Alanya iskelesine yanaştı.

Alanya'ya sabah saatlerinde Liberya bandıralı "SH Diena isimli kruvaziyer gemisi Alanya iskelesine demir attı. 107 yolcu ve 126 mürettebatın bulunduğu gemide yolcuların bir kısmının Amerika Birleşik Devletleri ve Rusya vatandaşı olduğu öğrenildi. Sabah saat 09.00 "da Fethiye'den gelen kruvaziyer yolcu gemisinin akşam saat 18.00 sıralarında Limasol'a gitmek üzere Alanya'dan ayrılması bekleniyor. Turistler şehir merkezini gezmek için gemiden inerken, bazısı da tarihi ve turistik bölgeleri ziyaret etti.

Manşetler

Alanya’da yerleşim alanına yakın bölgede kurt görüntülendi
Ormanı yakan sanığa en az 10 yıl hapis istemiyle dava açıldı
Yalvaç’ta 456 kişi ve 206 araç denetlendi, 4 araç trafikten men edildi
Kundakçı komşuya 4 yıl 2 ay hapis
Hafif ticari aracın çarptığı yaya yola savruldu, kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı
Taksi ile çarpışan motosikletli gençler metrelerce sürüklendi
Adana’daki suç örgütlerine silah getiren 2 şüpheli tutuklandı: 53 tabanca ele geçirildi
Kamyonetin çarptığı 5 yaşındaki engelli çocuk ağır yaralandı, kazada kusurlu bulundu
Adana’da 15 yıllık sözleşme kavgası: Müteahhit oto lastikçide vuruldu
Adana’da yılbaşı öncesi kaçak içki operasyonu: 4 ton etil alkol ele geçirildi