Lüks sitede çıkan yangında Rus ailenin yaşadığı daire kullanılamaz hale geldi

Antalya'da lüks bir sitede Rusya uyruklu ailenin yaşadığı daire çıkan yangında kullanılamaz hale geldi.

Antalya'da lüks bir sitede Rusya uyruklu ailenin yaşadığı daire çıkan yangında kullanılamaz hale geldi. Site sakinleri ise itfaiye ekiplerinin çalışmalarını meraklı gözlerle takip etti.

Yangın, Akkuyu Mahallesi Akdeniz Üniversitesi Caddesi'ndeki lüks bir sitede binanın birinci katında çıktı. Binadan dumanların çıktığını gören site sakinleri, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Bölgeye kısa sürede ulaşan itfaiye ekipleri, site içerisine itfaiye araçlarının girişi olmadığı için yangına hortum uzatarak müdahale etti. Sitedeki vatandaşlar kendini dışarı atarak, yaşananları meraklı gözlerle takip etti. Yangın ekiplerin müdahalesi ile kısa sürede söndürülürken, Rusya uyruklu vatandaşların kaldığı öğrenilen dairenin iki odası yanarak kullanılamaz hale geldi.

Polis ekipleri yangınla ilgili inceleme başlatırken, yangının çıkış sebebi yapılan araştırmanın ardından netlik kazanacak.

Manşetler

Kalorifer kazanı patladı ihbarı ekipleri alarma geçirdi
Feribot faciasında hayatını kaybeden uzman çavuşun naaşı Mersin’e getirildi
Manavgat’ta 36 bin makaron, 35 kilo kıyılmış tütün ele geçirildi
Aksu’da 1 kilo 50 gram eroin ele geçirildi: 1 tutuklama
Jandarma’dan Kepez’de uyuşturucu operasyonu
Alanya’da uyuşturucu operasyonunda 24 kök kenevir ve 2 kilo 642 gram esrar ele geçirildi
Belediye meclis üyesi Sevinç: " Arif Kocabıyık sokaklarda fitne dağıtan bir tipti, buda muhalefetin işine geliyordu"
Düğünlerine saatler kala hayatını kaybetmişlerdi: Genç çiftin ölümünde acı gerçek ortaya çıktı
Reyhanlı’da bataklığa düşen büyükbaş hayvan kurtarıldı
Belen’de otomobil alevlere teslim oldu