Madenciler depremden 160 saat sonra 2 kişiyi daha kurtardı

Hatay'ın Antakya ilçesinde madenciler, depremde çöken binanın enkazından 160 saat sonra bir kadın ile kız çocuğunu sağ çıkardı.

Hatay'ın Antakya ilçesinde madenciler, depremde çöken binanın enkazından 160 saat sonra bir kadın ile kız çocuğunu sağ çıkardı.

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) ile Polyak Eynez Madencilik firmasına bağlı arama kurtarma ekipleri, Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle yıkılan Özgür Apartmanı'nın enkazından canlı olduğunu tespit ettikleri iki kişiye ulaşmak için adeta zamanla yarıştı. İşbirliği yaparak saatlerce mücadele veren ekipler, 50 yaşındaki Mediha Hadbezi ve 11 yaşındaki Lena Maradini'yi Pazarcık merkezli ilk depremden 160 saat sonra kurtarıp sağlık görevlilerine teslim etti.

Manşetler

Ezgi Apartmanı davasına devam edildi
Mersin’de feci kaza: Otomobil ikiye bölündü, 4 kişi yaralandı
Lastiklere yapılan özel bölmeden 8 kilo 266 gram eroin çıktı
Adana’da tüfekli sopalı kavga kamerada
Osmaniye’de kaçak kazı yapan 6 kişi dronla yakalandı
Antalya’da rüşvet iddiası davasında 3 sanığa tahliye
İYİ Partili başkanın suç makinesi kardeşi uygulamada yakalandı
Kendisini polis ve savcı olarak tanıtıp 3 milyon 300 bin liralık vurgun yaptı
Antalya’da üzerinde anahtarı unutulan biber yüklü kamyonet terk edilmiş halde bulundu
Antalya’da apartman dairesindeki yangın korkuttu: 5 kişi tedbir amaçlı hastaneye götürüldü