Mağazadan takıları çalan hırsızdan pes dedirten savunma: "Bana borçları vardı"

Adana'da bir takı mağazasının camını taşla kırarak içeri giren şüphelinin, "Bana borçları vardı, bundan dolayı kırıp çaldım" dediği öğrenildi.

Adana'da bir takı mağazasının camını taşla kırarak içeri giren şüphelinin, "Bana borçları vardı, bundan dolayı kırıp çaldım" dediği öğrenildi. Zanlı, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Olay, gece saat 01.30 sıralarında Çukurova ilçesi Turgut Özal Bulvarı'nda bulunan takı ürünleri satan bir iş yerinde meydana geldi. İddiaya göre, Hayri A. (45), iş yerinin cam kapısının alt kısmını taşla kırdıktan sonra sürünerek içeri girdi. Şüpheli, vitrinde bulunan çok sayıda altın kaplama ve gümüş kaplama bileziği alarak olay yerinden kaçtı. Hırsızlık anı ise iş yerinin güvenlik kameralarınca kaydedildi.

İhbar üzerine olay yerine İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri sevk edildi. Çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, şüpheliyi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Zanlının çaldığı ürünlerin bir bölümü de ele geçirilerek iş yeri sahibi Ebru Mintemur'a teslim edildi. İş yeri sahibi Mintemur, yaklaşık 1 milyon TL zararı olduğunu belirtti.

Emniyetteki sorgusunda Hayri A.'nın, "Bana borçları vardı, bundan dolayı kırıp çaldım" dediği öne sürüldü. Şüpheli, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Öte yandan, polisin yaptığı incelemede Hayri A. ile iş yeri sahibinin birbirini tanımadığı belirlendi.

Manşetler

Otomobil 200 metrelik uçuruma yuvarlandı: 27 yaşındaki genç kadın hayatını kaybetti
Alanya’da motosiklet park halindeki araca çarptı: 1 yaralı
Antalya’da cinayetle sonuçlanan silahlı saldırıya 2 tutuklama
Antalya’da otomobiller çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı
Hayatını kaybeden babasının hediyesini kaybetti, bulununca sözleri duygulandırdı
Yaşlı kadın balkondan düşerek hayatını kaybetti
Öğretmen Ayla Kara’nın ailesinden, okula saldıran öğrencinin ailesine 5 milyon 100 bin liralık tazminat davası
Isparta’da tırla çarpışan Fiat Tofaş araç hurdaya döndü: 2 yaralı
Antalya’da cinayetle sonuçlanan otomobile silahlı saldırıya olayına 3 gözaltı
Denizde boğulan 16 yaşındaki çocuk, son yolcuğuna uğurlandı