Mahalleli ve uyuşturucu satıcıları arasında kavga: 3 yaralı

Adana'da iddiaya göre mahallelerinde uyuşturucu satışı yapan kişiler ve vatandaşlar arasında silahlı, bıçaklı kavga çıktı.

Adana'da iddiaya göre mahallelerinde uyuşturucu satışı yapan kişiler ve vatandaşlar arasında silahlı, bıçaklı kavga çıktı. Kavgada 3 kişi yaralandı.

Olay, Seyhan ilçesine bağlı İsmetpaşa mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, bir grup vatandaş, mahallerinde uyuşturucu satışı yaptığı öne sürülen kişilerle tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede alevlenerek kavgaya dönüştü. Kavgada uyuşturucu satışı yaptığı öne sürülen kişiler, pompalı tüfek, tabancayla ateş açıp bıçakla karşı tarafa saldırdı. Olayda, bir kişi ateşli silah, bir kişi bıçak ve bir kişide darp edilerek yaralandı.

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olayı gerçekleştiren şüpheliler ise hızla kaçarak izini kaybettirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları kentteki çeşitli hastanelere kaldırdı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Polis olayı gerçekleştiren şüphelileri yakalama çalışmalarında devam ediyor.

Manşetler

Hatay’da gerçekleşen silahlı saldırıda; annenin ardından baba da hayatını kaybetti, kız evlatlarının yaşam mücadelesi sürüyor
Alacak, verecek tartışmasında kurşunların hedefi olan 20 yaşındaki genç hayatını kaybetti
Hatay’da bir aileye silahlı saldırı gerçekleşti: Anne hayatını kaybetti, baba ve kız evladı ağır yaralandı
Isparta’da kişisel veri operasyonu: 1 şüpheli tutuklandı 10 kişi hakkında soruşturma sürüyor
Yolun karşısına geçerken motosikletin çarptığı bir kişi yaralandı
Burdur’da 1 milyon değerinde sahte altın sattılar, polisten kaçamadılar
Döşemealtı’nda bin 104 adet uyuşturucu hap ele geçirildi
Mersin’de fuhuş operasyonu: 13 tutuklama
82 kişinin öldüğü İhsan Bayram Sitesi davasında karar açıklandı
Tarsus’ta kahve ve derneklere kumar baskını