Malatya’da 42 saat sonra enkaz altından yaşlı çift çıkartıldı

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremlerde, Malatya'da yıkılan bir binanın enkazından 42 saat sonra yaşlı çift çıkartıldı.

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremlerde, Malatya'da yıkılan bir binanın enkazından 42 saat sonra yaşlı çift çıkartıldı.

Malatya Yeşilyurt ilçesi İnönü Mahallesi Cihangir Sokak'ta bulunan Fatih Sitesi'nde 5 katlı bir apartmanın çökmesi sonucu enkaz altında kalanların kurtarılması amacıyla çalışmalara Artvin'den katılan Hopa Arama Kurtarma (HOPAK), Borçka Gönüllüleri ve JAK ekiplerin çalışmaları sürüyor. Enkaz altında kalan 71 yaşındaki Necmettin Korkmaz ile eşi 63 yaşındaki Aysel Korkmaz, ekiplerin uzun uğraşları sonucunda yaşam tüneli açılarak kurtarıldı. Yaşlı çiftin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken ekipler çalışmalarına devam ediyor.

Manşetler

Antalya’da günübirlik konaklama yerleri ve araç kiralama firmalarına eş zamanlı denetim
Kalp masajıyla hayata döndürülen Mervan, 9 günlük yaşam mücadelesini kaybetti
Asker eğlencesinde silahla ateş eden şahıs yakalandı
Osmaniye’de düğün salonundaki cinayette firari şüpheliler de yakalandı
Gece yarısı patlatılan havai fişek, mahalleyi ayağa kaldırdı: Kimi deprem sandı, kimi maç var zannetti
Yolunu gözlediği iki çocuğunun babası kazada can verdi
Kahve borcu yüzünden toptancıyı iş yerinde darbetti
Kahramanmaraş’ta kadınlar arasında sopalı kavga: 2 yaralı
Tatlıcıya kurşun yağdıran 2 çocuk tutuklandı
Dörtyol’da hızar atölyesinde yangın çıktı