Malatya’daki 4 katlı otel 10’dan fazla kişiye mezar oldu

Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremin vurduğu Malatya kent merkezinde bulunan 4 katlı otel 10'dan fazla vatandaşa mezar oldu.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremin vurduğu Malatya kent merkezinde bulunan 4 katlı otel 10'dan fazla vatandaşa mezar oldu.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7,. büyüklüğündeki depremlerden en fazla etkilen illerin başında gelen Malatya'da kent merkezinde bulunan 4 katlı otel onlarca vatandaşa mezar oldu.

Pazarcık ilçesinde saat 04.17'de meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki ilk depremin ardından yıkılan binada ekipler tarafından yapılan arama kurtarma çalışmalarında onlarca kişi sağ kurtarılırken, 10'dan fazla vatandaşın cenazesi enkaz altından çıkarıldı.

Son olarak sabah saatlerinde bir vatandaşın daha enkaz altından sağ olarak çıkarıldığı otelin enkazında arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

Manşetler

Antalya’da günübirlik konaklama yerleri ve araç kiralama firmalarına eş zamanlı denetim
Kalp masajıyla hayata döndürülen Mervan, 9 günlük yaşam mücadelesini kaybetti
Asker eğlencesinde silahla ateş eden şahıs yakalandı
Osmaniye’de düğün salonundaki cinayette firari şüpheliler de yakalandı
Gece yarısı patlatılan havai fişek, mahalleyi ayağa kaldırdı: Kimi deprem sandı, kimi maç var zannetti
Yolunu gözlediği iki çocuğunun babası kazada can verdi
Kahve borcu yüzünden toptancıyı iş yerinde darbetti
Kahramanmaraş’ta kadınlar arasında sopalı kavga: 2 yaralı
Tatlıcıya kurşun yağdıran 2 çocuk tutuklandı
Dörtyol’da hızar atölyesinde yangın çıktı