Manavgat Ahmetler’de yol sevinci

Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat ilçesi Ahmetler Mahallesi’nde bozuk ve dar olması nedeniyle vatandaşın şikayetine neden olan 9 kilometrelik yolun yapımına başladı.

Manavgat’ın Ahmetler Mahallesi’nde 14 kişilik ekiple çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, mahalle yolunun dar olan kısımlarını genişletip, bozulan şarampolleri temizliyor. Alt yapının sağlam olması için yolun bozuk olan yerlerini sert dolgu malzemesiyle doldurulup, sıkıştırıyor. Alt yapının tamamlanmasının ardından 9 kilometrelik yol yeniden asfaltlanacak.

BAŞKAN’A YOL TEŞEKKÜRÜ

Uzun zamandır yolun bozuk olması nedeniyle ulaşımda sıkıntı yaşadıklarını dile getiren Ahmetler Mahallesi sakinleri “Yolumuz çukurlarla doluydu. Dar ve bozuk olan yolumuzun asfaltlanacak olmasından çok mutlu olduk. Talebimizi yerine getiren Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’e teşekkür ederiz” dedi.

Manşetler

Mersin’de kahvehaneye silahlı saldırı: 1 ölü, 4 yaralı
Burdur’da plakasız şüpheli motosikletin şase ve motor numarası kazınmış çıktı
Antalya’da balkonda çıkan yangın korkuttu
Antalya’da 6 bin 540 sentetik hap ele geçirildi
Kazada ölen 7 kişiye duygu dolu veda
Burdur’da traktör devrildi, sürücüsü yaralandı
Öğretmenin hayatını kaybettiği okulda eğitime 2 gün ara
Osmaniye’de yayla evine uyuşturucu baskını: 3 tutuklama
Jandarma çalınan 13 hayvanın izini sürdü: 3 büyükbaş sahibine teslim edildi
Alanya ve Döşemealtı’nda kaçak tütün operasyonu