Manavgat ATABEM’de ders zili çaldı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Kültür ve Bilgi Eğitim Merkezi (ATABEM) yaz dönemi kursları Manavgat'ta başladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Kültür ve Bilgi Eğitim Merkezi (ATABEM) yaz dönemi kursları Manavgat'ta başladı. Manavgat'ta 9 farklı branştaki yaz kurslarında 153 öğrenci ders başı yaptı.

ATABEM yaz kursları başladı. 3, 4, 5, 6, 7 ve 8'inci sınıf öğrencilerinin katıldığı kurslardan 153 öğrenci eğitim alıyor. 153 öğrenci İngilizce, matematik, Türkçe, fen bilimleri ve hızlı okuma branşlarında akademik olmak üzere resim, karakalem, halk oyunları ve satranç gibi kültürel ve sosyal alanlar olmak üzere derslerine başladı.

ATABEM Manavgat Türkbeleni Kurs sorumlusu Mehtap Balcıoğlu, amaçlarının çocukların dolu dolu bir yaz geçirmesini ve derslerine katkı sağlaması olduğunu belirterek, tüm çocukları kurslara katılmaya davet etti.

Manşetler

Alkollü sürücünün kullandığı minibüs iş yerine daldı: 2 yaralı
Osmaniye’de seyir halindeki tanker alevlere teslim oldu
Mersin’de konaklama tesisleri denetlendi: 2 işletmeye 92 bin lira ceza
Erzin’de kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Polis memuru eşini ayaklarından vurdu
Yüksek promil gözlüğünü takan vatandaşlar topa vuramadı, ortaya komik görüntüler çıktı
Evde ölü bulunan 16 yaşındaki çocuğun cenazesi teslim alındı
DNA testi işlemleri tamamlanan Kübra’nın cenazesi ailesi tarafından teslim alındı
Motosiklet kazasında yaralanan genç, 7 günlük yaşam savaşını kaybetti
Epilepsi hastası kızı dövdüğü öne sürülen anne: "Benim kızımı dövdüler ben konuşmaya gittim kavga çıktı"