Manavgat Belediye Spor ilk yarıyı zirvede tamamladı

BAL 7. Grupta mücadele eden Manavgat Belediye Spor, 2025-2026 sezonunun ilk devresini 23 puanla Ereğli ve Yeşil Çivril ile birlikte liderliği paylaştı.

BAL 7. Grupta mücadele eden Manavgat Belediye Spor, 2025-2026 sezonunun ilk devresini 23 puanla Ereğli ve Yeşil Çivril ile birlikte liderliği paylaştı.

Manavgat Belediyespor ilk yarının son karşılaşmasında Bucak Belediyesi Oğuzhanspor ile golsüz berabere kalırken, Yeşil Çivril lider Ereğli'yi 3-1 mağlup etti.

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup'ta ligin ilk yarısı bugün oynanan maçlarla sona erdi. Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ve zaman zaman oynadığı futbol ile eleştiri oklarını üzerine çeken Manavgat Belediyespor ligin ilk yarısını 6 galibiyet, 5 beraberlik, 2 yenilgi ve topladığı 23 puan ile zirvede tamamladı.

Manavgat Belediyespor zirveyi kendisi gibi 23 puan ve +7 averajı bulunan Ereğli Spor, 23 puan ve +6 averajı bulunan Yeşil Çivril takımlarıyla paylaştı. Büyük çekişmeye sahne olan ve sık sık zirvenin el değiştirdiği 7. Grup'ta zirvedeki 3 takımı 4. sırada 22 puan ile Marmaris, 5. sırada 20 puanlı 1923 Afyon, 6. sırada 20 puanlı Keçiborlu ve 7. sırada yine 20 puanlı Akşehir takip etti.

Manşetler

Isparta’da kontrolden çıkan otomobil 150 metre sürüklenip takla attı: 3 yaralı
50 polisin hayatını kurtaran şehit polisin adı Kozan’da yaşatılacak
Isparta’da 10 yıl 8 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı
Motosikletle kovalayıp çaldıkları Pamuk’u polis buldu
Kahramanmaraş merkezli silah ticareti operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı
Önce motosikletle kovaladılar sonra köpeği çaldılar
Isparta’da kum yüklü tır elma bahçesine devrildi, sürücü hayatını kaybetti
Uyuşturucudan cezaları bulunan 42 firari hükümlü yakalandı
Kahramanmaraş’ta temel kazısı sırasında toprak kaydı, yol çöktü, vatandaşlar mağdur oldu
Hatay’da motosiklet tamircilerine yönelik denetim yapıldı