Manavgat Belediyesi Engelsiz Hizmet Komisyonu yılın ilk toplantısında bir araya geldi

Manavgat Belediyesi Engelsiz Hizmet Komisyonu, 2025 yılının ilk toplantısını Manavgat Engelliler Derneği Sosyal Yaşam Alanı'nda gerçekleştirdi.

Manavgat Belediyesi Engelsiz Hizmet Komisyonu, 2025 yılının ilk toplantısını Manavgat Engelliler Derneği Sosyal Yaşam Alanı'nda gerçekleştirdi. Toplantıda komisyon başkan ve başkan yardımcısı seçimi ve görev dağılımı yapılarak, yıl boyunca yürütülecek çalışmaların planlaması adına kararlar alındı.

Komisyon üyesi İbrahim Güzel'in açılışını yaptığı toplantıda, yeterli çoğunluğun sağlandığı tespit edildi. Yapılan oylamalar sonucunda Engelsiz Hizmet Komisyonu Başkanlığı, Başkan Yardımcılığı ve raportörlüğü görevine seçilecek isimler belirlendi.

Engelli bireylerin yaşamını kolaylaştırmak, sosyal hayata tam ve eşit katılımlarını sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdüren Engelsiz Hizmet Komisyonu'nun tüm bireyler için erişilebilir, kapsayıcı ve sürdürülebilir hizmet politikaları üretmeye devam edeceği belirtildi.

Manşetler

Rüyasında annesini gördü, rüya sandığı olayda annesini gerçekten öldürdü
Üç tekerli elektrikli motosiklet otomobille çarpıştı: 4 yaralı
Motosiklet yedek parça deposu olarak kullanılan muz serası alev alev yandı
Osmaniye’de otomobil uçuruma yuvarlandı: 2 yaralı
Hatay’da devrilen tır yolu trafiğe kapattı, uzun araç kuyruğu oluştu
Mersin’de hamam ve masaj salonlarına denetim: 2 işletme kapatıldı
Burdur’da tır ile hafif ticari araç çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı
Alanya’daki pompalı tüfekli cinayette 2 tutuklama, 1 şüpheliye adli kontrol
Antalya’da uyuşturucu operasyonunda 11 kilo 100 gram kubar esrar ele geçirildi
Osmaniye’de anız yangını meyve bahçelerine sıçradı: 1 kişi hastanelik oldu