Manavgat Belediyesi kreş ve gündüz bakımevlerinde ön kayıtlar başladı

Manavgat Belediyesi'ne bağlı Kreş ve Gündüz Bakımevlerinde 2025-2026 eğitim öğretim yılı ön kayıt süreci başladı.

Manavgat Belediyesi'ne bağlı Kreş ve Gündüz Bakımevlerinde 2025-2026 eğitim öğretim yılı ön kayıt süreci başladı.

Belediyeye bağlı kreş ve gündüz bakımevleri, çocukların sosyal, duygusal ve akıl gelişimlerini destekleyecek nitelikli eğitim ortamları sunarken, 36-68 ay arasındaki çocukların başvuruları kabul ediliyor.

Kayıt başvuru takvimi

30 Haziran-1 Ağustos 2025 tarihleri arasında doğrudan Çolaklı Kreş ve Gündüz Bakımevi'nden ve Taşağıl Kreş ve Gündüz Bakımevi'nden doğrudan başvurular alınacak. Side, Sarılar ve Türkan Sözen Kreş ve Gündüz Bakımevleri için ise 7-11 Temmuz 2025 tarihleri arasında Atatürk Kültür Merkezi'nden başvurular alınacak.

Başvuru yapmak isteyen aileler, ilgili merkezlerden veya Manavgat Belediyesi'nin resmi kanallarından kayıt şartları ve gerekli evraklar hakkında detaylı bilgi edinebilecek.

Manşetler

Antalya’da tır devrildi: Durakta bekleyen 2 kişi hayatını kaybetti
17 yıl 5 ay hapis cezası ile aranan şahıs Isparta’da yakalandı
Ağabeyine çarptıktan sonra aracıyla çukura uçan sürücü tutuklandı
Motosikletin çarptığı yaya ağır yaralandı
Adana’da atık yüklü tır devrildi: Sürücü yaralandı
Mersin’deki traktörlerin çarpıştığı kazada ölü sayısı 2’ye yükseldi
Böcek korkusuyla balkon duvarının üzerine çıkan kadın, ölümle burun buruna geldi
Adana’da yolcu otobüsü alt geçit duvarına çarptı: 11 yaralı
Dehşet anları kameraya yansımıştı: Araçla çarptığı kişi ağabeyi çıktı
Adana’da "Huzur ve Güven" uygulaması: 64 aranan şahıs yakalandı, 191 araca 1 milyon 139 bin TL ceza