Manavgat Ziraat Odası’ndan sulama sorununa çözüm arayışı

Manavgat Ziraat Odası, ilçede sulama sahası dışında kalan tarım arazilerinin de projeye dahil edilmesi için girişimlerde bulundu.

Manavgat Ziraat Odası, ilçede sulama sahası dışında kalan tarım arazilerinin de projeye dahil edilmesi için girişimlerde bulundu.

Manavgat Ziraat Odası Başkanı Rasim Metin, Köprüçay, Çakış, Hocalar ve Sağ Sahil Sulama Birliği bölgesinde sulama sahası dışında kalan tarım arazilerinin sulama sahasına dahil edilmesi amacıyla girişimlerde bulundu. Manavgat Ziraat Odası Başkanı Rasim Metin, "Doğu Antalya Sulama Birliği Başkanımız İbrahim Şimşek, Köprüçay Sulama Birliği Başkanımız Onur Aksoy, Çakış Muhtarımız Mehmet Kibar ve Yönetim Kurulu Üyemiz Mehmet Gündüz ile beraber Sulama sahası dışında olan tarla vasfındaki arazilerin Sulama sahasına dahil edilmesiyle ilgili sahaları gezdik. Birlik başkanlarımız gerekli çalışmaları yaparak sahayı genişleteceklerini dile getirdi. Birlik başkanlarımız ile ayrıca sulama ücretlerinin düşürülmesi ile ilgili gerekli görüşmeleri yaptık. Başkanlarımız da gerekeni yapacaklarını söylediler. Çiftçilerimiz adına birlik başkanlarımıza teşekkür ederiz" dedi.

Manşetler

Konaklama tesisleri ve araç kiralama firmalarına yönelik eş zamanlı denetim
Alanya’da piknik işletmesinde yangın korkuttu
Sahibiyle samimiyet kurduğu iş yerinden önce çöpleri, sonra 250 karton sigarayı çıkarttı
Antalya’da 2 milyon liralık boya malzemesi vurgunu
Burdur’da şehirlerarası yolcu taşımacılığına denetim
3 çocuk annesi eşini bıçaklayarak öldürdü, başında ağlayıp teslim oldu
Alkollü sürücünün kullandığı motosiklet kazasında sürücü ağır yaralandı
Hayatına son vermek istedi, kurtarılınca "Beni sığınma evine götürün" diye yalvardı
Kaskını kız arkadaşına verdiği kazada hayatını kaybeden motosiklet sürücüsü için lokma dağıtıldı
Isparta’da hafif ticari araçla çarpışan Tofaş otomobildeki 4 kişi yaralandı