Manavgat’ta işyerinde kaçak eşya ve tütün malzemeleri ele geçirildi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde kaçak eşya ve tütün mamulleri sattığı tespit edilen işyerinde çok sayıda kaçak malzeme ele geçirildi.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde kaçak eşya ve tütün mamulleri sattığı tespit edilen işyerinde çok sayıda kaçak malzeme ele geçirildi.

Manavgat ilçesinde Antalya İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü, Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince kaçak sigara, tütün mamulü ve kaçak eşya sattığı tespit edilen bir İşletmede Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla arama gerçekleştirildi.

Ekipler işyerinde, 145 paket kaçak sigara, 40 paket kaçak ısıtılmış tütün mamulü, 90 elektronik sigara, 50 adet 250 gr paketlerde kıyılmış kaçak tütün, 635 adet gümrük kaçağı eşya ele geçirildi.

Olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldı.

Manşetler

Alanya’da sağanak sonrası su taşkını köprüde zarara neden oldu
Burdur’da iki tır kafa kafaya çarpıştı: 1’i ağır 2 yaralı
Antalya’da iş makinesinin belediye çalışanına çarpma anı kamerada
Takla atarak tarlaya uçan otomobilin sürücüsü yaralandı
Dereye uçan kamyonetten yara alamadan kurtuldu
Burdur’da fuhuş operasyonu: 7 kadın kurtarıldı, 2 şahıs tutuklandı
Burdur’da jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama
Esnafı haraca bağlayan ’Dönmezler’ suç örgütüne operasyon
Uyuşturucu taciri 2 şüpheli yakalanıp tutuklandı
Turşu bidonunda uyuşturucu ticaretine 5 gözaltı