Manavgat’ta otomobil ile çarpışan motosikletteki 2 kişi yaralandı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Titreyengöl-Acısu Kavşağı'nda motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Titreyengöl-Acısu Kavşağı'nda motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Kaza, Sorgun Mahallesi Titreyengöl Caddesi ile Acısu Caddesi kesişiminde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Acısu Caddesi'nde Sorgun Bulvarı istikametine seyir halinde olan Mustafa K. idaresindeki 07 BDD 584 plakalı motosiklet, kavşağa çıkan İsrafil Ç. yönetimindeki 68 AV 027 plakalı otomobil ile çarpıştı.

Kazada motosiklet sürücüsü Mustafa K. ile motosiklette yolcu olarak bulunan Ahmet Yesevi Ç. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen 112 Acil Sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yaralılar, ambulanslarla hastaneye götürülerek tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Manşetler

Balık tutan vatandaşlar fark etti: Antalya’da denizde bir kişinin cansız bedeni bulundu
Antalya’da uyuşturucu operasyonunda 25 kilogram esrar ele geçirildi
Osmaniye’de jandarmadan asayiş uygulaması: 147 şüpheli yakalandı
4 gündür ağaçta mahsur kalan kedi 3 saatlik operasyonla kurtarıldı
Manavgat’ta iki otomobilin çarpışma anı kamerada
Soğuktan korunmak için aracın motoruna sığınan kedi mahsur kaldı
Öldürülen fırıncının eşinden gözyaşları içinde adalet çağrısı
Eski eşi tarafından vurulan Dilan: "Serbest kalırsa beni öldürecek"
Rahatsızlığı nedeniyle eniştesine taşındı, evi yangında küle döndü
Arsuz’da trafo yangını yaşandı