Manavgat’ta Ramazan boyunca 200 bin kişiye iftar verildi

Manavgat Belediyesi'nin her yıl Ramazan ayında geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeklerinde bu yıl 200 bin Manavgatlı orucunu hep birlikte açtı.

Manavgat Belediyesi'nin her yıl Ramazan ayında geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeklerinde bu yıl 200 bin Manavgatlı orucunu hep birlikte açtı.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in her gün Atatürk Kültür Merkezi önünde ve büyük mahallelerde belirlenen günlerde düzenlediği iftar yemeklerine katılan vatandaşlar, Ramazan Ayı'nı birlik ve beraberlik duygusu içerisinde geçirdi. Atatürk Kültür Merkezi önünde bir ay boyunca günlük 5 bin kişiye verilen yemeğe 150 bin kişi katılırken, Sarılar'da iki defa olmak üzere Side, Oymapınar, Taşağıl, Kızılot, Evrenseki, Çolaklı, Gündoğdu, Ilıca Mahallelerinde düzenlenen iftar yemeklerine ise toplamda 50 bin kişi katıldı.

Düzenlenen iftar yemeklerine, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, eşi Hatice Sözen, CHP Manavgat İlçe Başkanı Aliye Coşar ve yönetimi ile muhtarlar, oda başkanları ve STK temsilcileri de katıldı. Kent halkının bütünlük içerisinde katıldığı iftar yemeklerinde Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, gelen vatandaşlarla birebir ilgilendi, hep birlikte dua etti.

"Halkın imkanlarını halka sunduk"

Ramazan Ayı boyunca kent halkıyla bir araya gelerek lokmalarını paylaştıklarını belirten Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, bundan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Başkan Şükrü Sözen, "Birlik, beraberlik ve paylaşım ayımız olan Ramazan'da tüm vatandaşlarımızla birlikte olmak ve hep birlikte bu özel ayı idrak etmek bizler için büyük bir mutluluk. Ramazan Ayı boyunca 200 bin kişiyle paylaştığımız lokmalarımız, halkımızın kendi imkanlarıdır. Bizler sadece bu imkanları doğru kullanma noktasında vesileyiz. Bizlerle birlikte olan tüm vatandaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Allah dualarımızı ve tuttuğumuz oruçlarımızı kabul etsin. Bu vesile ile tüm halkımızın Ramazan Bayramı'nı da şimdiden kutluyorum" dedi.

Manşetler

Burdur’da yangında mahsur kalan 2 kadını ekipler kurtardı
Şehit kızı polisler, babalarını andı
Cinayetle biten yasak ilişki davasında 2 sanığa ağırlaştırılmış müebbet
Ukraynalı kadın hayatının şokunu yaşadı, kurt köpeğiyle dalaşan kucağındaki köpeği parmağını parçaladı
Osmaniye’de tır ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada yaralanan sürücü hayatını kaybetti
Adana’da polis korteji nefes kesti
Hatay’da 52 göçmen yakalandı, 12 organizatör tutuklandı
Çocuklarını korumaya çalışırken kazada hayatını kaybeden annenin cenazesi Batman’a gönderildi
Antalya’da kasap dükkanında mide bulandıran görüntü: Zabıtalar gözlerine inanamadı
Osmaniye’de Polis Haftası’nda emniyetten bilgilendirme standı