Manavgat’ta sahte içkiden ölenlerin sayısı 4’e yükseldi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde ev yapımı alkolden zehirlenip hastanede entübe edilen bir kişi, yaşamını yitirdi.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde ev yapımı alkolden zehirlenip hastanede entübe edilen bir kişi, yaşamını yitirdi. Bu gelişmeyle birlikte ilçede son 1 ayda sahte içkiden hayatını kaybedenlerin sayısı 4'e yükseldi.

Manavgat'ta 15 Kasım-15 Aralık tarihleri arasındaki 1 aylık süreçte değişik mahallelerde ikamet eden 8 kişi, ev yapımı alkolden zehirlenerek Manavgat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. A.H.K., G.Ö. ve M.Y. isimli 3 kişi yaşamını yitirirken, E.Ö., E.T., H.S. ve A.Ç.'nin entübe edildiği, 1 kişinin ise taburcu edildiği bildirildi. İş yerinde sahte içki sattığı belirlenen M.O. isimli şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Alanya Cezaevine teslim edildi. M.O.'nun alkol ve yaptığı içkinin aromasıyla kitlerini İstanbul'dan bir firmadan kargo aracılığıyla getirttiği belirlendi. Kargo firmasına giden güvenlik güçleri, M.O. adına gelen pakette 15 litre alkol, aroma ve kit ele geçirdi. İçkilerin yapıldığı alkolün İstanbul'dan alındığı firmayı ve yerini belirleyen güvenlik güçleri, firma yetkililerinden H.A.'yı havalimanında yurt dışına kaçmaya hazırlanırken yakaladı. H.A., adli işlemler için Manavgat Emniyet Müdürlüğüne getirildi.

Diğer yandan ev yapımı alkolden zehirlenip hastanede entübe edilenlerden A.Ç.'nin hayatını kaybettiği bildirildi. Bu gelişmeyle birlikte ilçede son 1 ayda sahte içkiden hayatını kaybedenlerin sayısı 4'e yükseldi.

Manşetler

Isparta’da kişisel veri operasyonu: 1 şüpheli tutuklandı 10 kişi hakkında soruşturma sürüyor
Yolun karşısına geçerken motosikletin çarptığı bir kişi yaralandı
Burdur’da 1 milyon değerinde sahte altın sattılar, polisten kaçamadılar
Döşemealtı’nda bin 104 adet uyuşturucu hap ele geçirildi
Mersin’de fuhuş operasyonu: 13 tutuklama
82 kişinin öldüğü İhsan Bayram Sitesi davasında karar açıklandı
Tarsus’ta kahve ve derneklere kumar baskını
Kapkaç şüphelisi çaldığı kolyeyle yakalandı
Okulda akran zorbalığı iddiası: 15 yaşındaki öğrencinin çenesi kırıldı
Hafif ticari aracın çarptığı midibüs devrildi: 7 yaralı