Manavgat’ta silahlı ağaç sökme ve branda kesme kavgası: 2’si ağır 5 yaralı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, 2 komşu esnaf arasında branda kesme ve ağaç sökme yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada 2'si ağır 5 kişi yaralandı.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, 2 komşu esnaf arasında branda kesme ve ağaç sökme yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada 2'si ağır 5 kişi yaralandı. Olay şüphelisi bir kişi tutuklandı.

Olay, Ilıca Mahallesi Kumköy Sahil Caddesi'nde meydana geldi. Cadde üzerinde market sahibi G.E. ile eğlence merkezi işleten M.E.E. arasında iddiaya göre ağaç sökme ve branda kesme nedeniyle tartışma yaşandı. Tartışma sonucu G.E.'nin aracındaki tüfeği alarak gelişigüzel ateş etmesi sonucu 14 yaşındaki B.E. vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanırken, M.E.E, İ.E. ve S.E. yine aynı şüpheli tarafından kesici aletle yaralandı. Olayın ardından hastaneye kaldırılan yaralılardan B.E ve İ.E.'nin hayati tehlikelerinin bulunduğu belirlenirken, M.E.E, S.E. ve G.E., tedavilerinin ardından jandarma tarafından gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen G.E. tutuklanarak Ilıca Cezaevine gönderildi.

Manşetler

Osmaniye’de yük treninin çarptığı kişi yaralandı
Manavgat eski belediye başkanı Zeynel Şenol hayatını kaybetti
Adana’da çeşitli suçlardan aranan 5 hükümlü yakalandı
Trafik denetiminde 2 motosiklet sürücüsüne 254 bin TL ceza
Yayınladığı videoyla, evlenmek istediği kadını teslim etmezlerse saldırı yapacağını söyledi, gözaltına alındı
Manevra yapan öğrenci servisi görme engelli yayaya çarptı, eşi gözyaşlarına boğuldu
Antalya’da kontrolden çıkan otomobil bariyerlere çarptı: 3 yaralı
Aracın anahtarını vermeyen annesine sinirlenince eve pompalı tüfekle ateş açtı
Alevlerin sardığı işyerindeki araçları kurtarmak için seferber oldular
Kazada ağır yaralanan baba ve 3 yaşındaki kızını ölüm ayırdı