Manavgat’ta silahlı ağaç sökme ve branda kesme kavgası: 2’si ağır 5 yaralı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, 2 komşu esnaf arasında branda kesme ve ağaç sökme yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada 2'si ağır 5 kişi yaralandı.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, 2 komşu esnaf arasında branda kesme ve ağaç sökme yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada 2'si ağır 5 kişi yaralandı. Olay şüphelisi bir kişi tutuklandı.

Olay, Ilıca Mahallesi Kumköy Sahil Caddesi'nde meydana geldi. Cadde üzerinde market sahibi G.E. ile eğlence merkezi işleten M.E.E. arasında iddiaya göre ağaç sökme ve branda kesme nedeniyle tartışma yaşandı. Tartışma sonucu G.E.'nin aracındaki tüfeği alarak gelişigüzel ateş etmesi sonucu 14 yaşındaki B.E. vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanırken, M.E.E, İ.E. ve S.E. yine aynı şüpheli tarafından kesici aletle yaralandı. Olayın ardından hastaneye kaldırılan yaralılardan B.E ve İ.E.'nin hayati tehlikelerinin bulunduğu belirlenirken, M.E.E, S.E. ve G.E., tedavilerinin ardından jandarma tarafından gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen G.E. tutuklanarak Ilıca Cezaevine gönderildi.

Manşetler

Zeytinlikte yükselen alevler korkuttu
Sulama kanalında kaybolan 9 yaşındaki çocuğun cansız bedeni bulundu
Alanya’da seyir halindeki otomobil alevlere teslim oldu
Adana’da asma yaya köprüsünde yangın: 20 metrelik bölüm yandı
Sulama kanalında can pazarı: 6 yaşındaki çocuk hastanede, kardeşi aranıyor
Osmaniye’de taş kırma makinesi yüklü tır köprüye sıkıştı
Kalorifer kazanı patladı ihbarı ekipleri alarma geçirdi
Feribot faciasında hayatını kaybeden uzman çavuşun naaşı Mersin’e getirildi
Manavgat’ta 36 bin makaron, 35 kilo kıyılmış tütün ele geçirildi
Aksu’da 1 kilo 50 gram eroin ele geçirildi: 1 tutuklama