Manavgat’ta yaya güvenliği denetimi

Antalya'nın Manavgat ilçesi Çiçek Sokak'ta kaldırım ve yaya geçiş alanlarını işgal eden motosiklet ve bisikletlere yönelik denetim gerçekleştirildi.

Antalya'nın Manavgat ilçesi Çiçek Sokak'ta kaldırım ve yaya geçiş alanlarını işgal eden motosiklet ve bisikletlere yönelik denetim gerçekleştirildi.

Manavgat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, emniyet güçleriyle koordineli şekilde gerçekleştirdiği denetimlerde, kamuya ait alanları usulsüz şekilde kullanan araçları kaldırdı. Kural ihlali tespit edilen araç sahipleri hakkında ilgili mevzuatlar doğrultusunda cezai işlem uygulandı.

Belediyeden yapılan açıklamada, Çiçek Sokak'taki işletmelere gerekli bilgilendirmelerin yapıldığı belirtilerek, yaya güvenliğini sağlamak ve kamu düzenini korumak amacıyla benzer denetimlerin periyodik olarak sürdürüleceği bildirildi.

Öte yandan, kaldırım işgalleri, trafik güvenliği ve çevre düzenine ilişkin şikâyetlerin 444 96 07 numaralı Çağrı Merkezi veya 0532 649 96 07 numaralı WhatsApp İhbar Hattı aracılığıyla Manavgat Belediyesi Halk Masa birimine iletilebileceği hatırlatıldı.

Manşetler

Hasta taşıyan ambulansla otomobil çarpıştı: 4 yaralı
Hatay’da hapis cezasıyla aranan 4 kişi yakalandı
İskenderun’da fuhuş operasyonu: 3 kişi hakkında işlem yapıldı
Kahramanmaraş’ta son bir haftada 31 tutuklama
Hamile eşini silahla yaralayan şahıs tutuklandı
Antalya’da 16 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı
Motosiklet kavşağa kontrolsüz girerek otomobile çarptı: 1’i ağır 2 yaralı
Alanya’da çarpışan araba alev topuna döndü
Hamile eşini silahla yaralayan şahıs adliyeye sevk edildi
Mersin’de aranan 502 şahıs yakalandı, 115’i cezaevine gönderildi