Mantar toplarken kaybolan yaşlı adamı jandarma buldu

Antalya'nın Akseki ilçesinde mantar toplamak için evden ayrılan ve kaybolan 75 yaşındaki vatandaş, jandarma ekiplerince sağ olarak bulundu.

Antalya'nın Akseki ilçesinde mantar toplamak için evden ayrılan ve kaybolan 75 yaşındaki vatandaş, jandarma ekiplerince sağ olarak bulundu. Yaşlı adam ailesi ile buluştuğunda duygusal anlar yaşandı.

Akseki ilçesine bağlı Erenkaya Mahallesi Kuzuoluk mevkisinde yaşayan Dündar Yaman (75), dün saat 06.00 sıralarında mantar toplamak için evden ayrıldı. Yaşlı adamdan haber alamayan yakınlarının ihbarı üzerine Antalya İl Jandarma Komutanlığınca bölgede arama çalışması başlatıldı. Asayiş ve Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timlerinden oluşan ekipler, kayıp vatandaşı bulmak için bölgede kapsamlı tarama gerçekleştirdi. Ekiplerin yürüttüğü çalışmalar sonucunda Yaman, bugün saat 14.45 sıralarında bulundu. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Yaman ailesine kavuştuğu sırada duygusal anlar yaşandı.

Manşetler

Isparta’da 11 yıl önce kaybolan adamın kafatası Burdur’da bulundu
Kekik toplarken dere yatağına düşen çocuk yaralandı
Osmaniye’de apartmanın 3’üncü katında çıkan yangın söndürüldü
1 Mayıs’ta feci olay: Depoda üzerine demir düşen işçi hayatını kaybetti
Antalya’da 1 Mayıs coşkusu
Mantar toplarken kaybolan yaşlı adamı jandarma buldu
Antalya’da sürüden ayrılıp kaybolan 41 keçi jandarma tarafından bulundu
Manavgat’ta 5 bin paket kaçak sigara ele geçirildi
Alanya’da 1 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi
Kavgada bıçaklanan şahıs kan parası olarak 100 deve istedikleri ve kundaklama iddialarını yalanladı