Markette bandrolsüz sigara ve tütün mamulleri ele geçirildi

Antalya'nın Manavgat ilçesindeki bir markette yapılan aramada çok sayıda bandrolsüz sigara ve tütün mamulleri ele geçirildi.

Antalya'nın Manavgat ilçesindeki bir markette yapılan aramada çok sayıda bandrolsüz sigara ve tütün mamulleri ele geçirildi.

Manavgat ilçesinde Antalya İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve İlçe Jandarma ekiplerince S.Ç. ve M.A. isimli şüphelilerin birlikte işletmiş oldukları markette Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla arama gerçekleştirildi.

Ekipler, markette yaptıkları aramada 407 paket bandrolsüz sigara, 311 elektronik sigara, 406 adet ısıtılmış tütün mamulü, 221 paket 50 gram bandrolsüz kıyılmış tütün ve 503 adet gümrük kaçağı elektronik eşya ele geçirildi.

Olayla ilgili şüpheli şahıs hakkında adli işlemlere başlanıldı.

Manşetler

Alanya’da park halindeki kamyonette çıkan yangın söndürüldü
Yaşlı kadını bağlayıp gasp eden şüpheli kadın yakalanıp tutuklandı
Mersin’de hafif ticari aracın çarptığı sağlık çalışanı hayatını kaybetti
Mersin’de çöp kamyonunun hidrolik bölümüne sıkışan işçi kurtarıldı
Devrilen iş makinesinin altında kalan operatör hayatını kaybetti
Adana’da traktör kazası: 1 ölü
Burdur’da otomobil ağaca çarptı: 1 yaralı
Ahırda saman içinde saklı 2 kilo uyuşturucu ele geçirildi
Kahramanmaraş’ta 21 milyon liralık uyuşturucu operasyonu
Uçurumdan yuvarlanarak hurdaya dönen otomobilin sürücüsü yaralandı