Marmaris’te depremde hayatını kaybedenler için lokma dağıtıldı

Marmaris Belediyesi, merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerde can verenler için lokma dağıtarak, Kur'an-ı Kerim okuttu.

Marmaris Belediyesi, merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerde can verenler için lokma dağıtarak, Kur'an-ı Kerim okuttu. Belediye ayrıca ilçeye gelen depremzedelerin ihtiyaçlarına daha rahat karşılayabileceği bir merkez açtı.

Marmaris Belediyesi, merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerin ardından ilçeye gelen depremzedelere daha kolay ve rahat biçimde ulaştırılabilmesi için "El Ele, Birlikte" dayanışma merkezi açtı. 4 büyük çadırdan oluşan ve mağaza konseptiyle hazırlanan merkez Amiral Orhan Aydın Spor Salonu'nun bahçesinde kuruldu. Kadın, erkek, çocuklar için ayrı ayrı dizayn edilen merkezin hizmete girdiği gün Marmaris Belediyesi, depremlerde can verenler için lokma dağıttı.

Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy, Marmaris Ticaret Odası Başkanı Mutlu Ayhan, GETOB Başkanı Mustafa Deliveli, TÜRSAB Temsilcisi Suat Esin'in de katıldığı lokma dağıtımında hayatını kaybeden vatandaşlar için Kur'an-ı Kerim okundu.

Manşetler

Minibüsün çarptığı başıboş at "Haybulans" ile tedaviye alındı
Osmaniye’de minibüs başıboş ata çarptı
Kontrolden çıkan traktör şarampole devrildi: 1 yaralı
Diş tedavisi için gittiği hastanede hayatını kaybeden 8 yaşındaki kız son yolculuğuna uğurlandı
Antalya’da seyir halindeki otomobil alev topuna döndü
Elektrik direğinde akıma kapılan işçi yaralandı
SDÜ’den sınav sorusu sızdırılması iddialarına açıklama: "Adli ve idari süreç ayrı yürütülüyor"
Isparta’da 8 yaşındaki kız çocuğu, diş tedavisi gördüğü sırada hayatını kaybetti
Antalya-Konya yolunda devrilen tırın sürücüsü yaralandı
LPG tankına gizlenen 8 kilo 800 gram esrar ele geçirildi: 2 tutuklama