Maske takıp sokakta cinayet işleyen şüpheliler yakalandı

Adana'nın Ceyhan ilçesinde 33 yaşındaki şahsı, aracına binmek üzereyken öldüren maskeli 2 şüpheli yakalandı.

Adana'nın Ceyhan ilçesinde 33 yaşındaki şahsı, aracına binmek üzereyken öldüren maskeli 2 şüpheli yakalandı.

Olay, gece ilçeye bağlı Namık Kemal Mahallesi Uğur Mumcu Bulvarı'nda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, bir fırında çalıştığı öğrenilen Barış Yılmaz, otomobiline binmek üzereyken kimliği meçhul kar maskeli 2 kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda Yılmaz, ağır yaralandı. Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla ilçede devlet hastanesine kaldırılan Yılmaz, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Cinayet şüphelilerin tespit edilip yakalanması için İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma yaptı. Ekiplerin çalışmasında şüphelilerin R.Ü (26) ile yabancı uyruklu A.A. (24) olduğu belirlendi. Polis şüphelilerin saklandığı adresi belirleyip baskın yaparak 2 şüpheliyi yakaladı. Emniyette ifadesi alınan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Şüphelilerle, ölen şahıs arasından yaşanan bir alışveriş nedeniyle küfürleşme yaşandığı öğrenildi. Şüphelilerin de intikam almak için eylemi gerçekleştirdikleri iddia edildi.

Manşetler

Sürücüsünün içinde olduğu otomobilin üzerine ağaç devrildi
Çocukların motosiklet yolculuğu acı sonla bitti: 1 ölü, 1 yaralı
Osmaniye’de yolcu otobüsü devrildi: 3 yaralı
Osmaniye’de mısır yüklü kamyon devrildi: 1 yaralı
"Oğlumun başını kesmişler" diyen baba gözyaşları içinde adalet istedi
Arızalanan park halindeki otomobile hafif ticari araç çarptı: 2 yaralı
Dayısı tarafından dövülerek ölüme terk edilen çocuk kayaların altında yaralı halde bulundu
Alanya’da sağanak yağış trafiği felç etti
Adana’da jandarma 23 bin 876 uyuşturucu hap ele geçirdi
Motosikleti önce çömelerek, sonra yatarak sürdü