Hep birlikte güzel bir hafta geçirelim. .
Normal şartlarda köşe yazıyorum, arada bir youtube derken mesleği böyle icra etmeye çalışıyorum.
Ama geçen azıcık siyasi magazin olarak bir paylaşım yaptım.
“Antalya Büyükşehir Belediyesinde gençlik temsilcisi ve fuhuşa aracılık yapma iddiası bulunun T.G.’nin doğum gününde şampanya patlatan, milti-milyarder res torant sahibi kim” dedim.
Anaaa, patladı gitti. .
Ya hu, bir konu ile ilgili yazmak için kılı kırk yararak, iddianame okuyup, genelgeler tarıyorum.
Ve güzel güzel yazıyorum
Bekliyorum ki, yetkililer okusun, konunun muhatapları bilsin filan,
Nerdeeee?
Ivır-zıvır bir magazin paylaşımı yaptım Antalya’da dalgalanma değil, ama şöyle hani şipil,şipil etti diyebiliriz
Bu twet işini meğer milletimiz çok seviyormuş!
Neyse biz başka bir şeye geçelim. .
Şu anda T.G. ile temasta olan meclis üyeleri, iş insanları, siyasetçiler yani kalburüstü bir çok şahsiyetin oturma organları Yusuuuf, Yusuf diyor.
Aldığım bir bilgiye göre Pazartesi yani bu gün T.G.'nin savcılığa cep telefonunun şifrelerini teslim edeceği bilgisi geldi.
Zaten şu hafriyat dosyası nedeniyle bu günlerde her gün sabah polis tarafından alınacağız diye tedirgin yaşayan Antalya piyasasının kallavi adamları, bir de üstüne T.G olayı gelince yedikleri yemeğin bile tadı-tuzu yok. .
İsimler bende mevcut, bazıları ise ‘nasıl olsa gözaltına alınacağım, bari çoluğun çocuğun yanında gözaltına alınmayayım. Hanımın elbise dolabı aranmasın’ diye ev adreslerini değiştiriyorlar.
Kimisi yayladaki yazlık evi, kimisi boş olan dairesine iki kanape atıp, resmi ev adresi olarak göstermiş.
Bu arada T.G. hala telefonun şifresini vermemişti!
Gerçi Adana’nın sıcağını yaşayan birisine koymaz ama Ağustos ayı Antalya’da da çok sıcak. .
Şimdi şifreleri teslim ederse, T.G.’nin cep telefonundaki yazışmalar ortaya çıkacak.
Bu arada kulağıma gelen fısıldanan doğrulanmamış bilgiye göre, bakın tekrar ediyorum DOĞRULANMAMIŞ bilgiye göre bir belediye başkanı da T.G.’nin cep telefonu ile yakından ilgileniyor ve oturduğu koltukta dört dönüyormuş.
Hatta eşine, çevredekilere “Bana bir kumpas kurabilirler” minvalinden yarım yamalak konuşup, ailesini ve çevresindekileri önden hazırlıyormuş.
Neden doğrulanmamış bilgi dedim, bunu nerden doğrulatabilirim.
Adamı arayıp, “Siz böyle yapıyormuşsunuz” desem “Evet var öyle bir şeyler” diyeceğini mi zannediyorsunuz.
Yukarda yazdıklarım biraz da siyasi magazindir arkadaşlar.
Siyasi kulislerde konuşulan onlarca mavradan birisi.
Sizde bu mavradan geri kalmayın diye yazdım