Maysa ve Bulut, minik izleyicileriyle buluştu

Çocukların büyük beğeniyle takip ettiği Maysa ve Bulut, Geleneksel Ağustos Fuarı'nda sahne aldı.

Çocukların büyük beğeniyle takip ettiği Maysa ve Bulut, Geleneksel Ağustos Fuarı'nda sahne aldı. Çocukların büyük bir ilgiyle takip ettiği gösteride Maysa ve Bulut, katılımcıları bir yandan eğlendirirken bir yandan da dostluk ve arkadaşlığa dair eğitici mesajlar verdi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin Uluslararası Geleneksel Ağustos Fuarı'nda 12 gün geride kalırken fuara ilgi ve heyecan hala ilk günkü gibi devam ediyor. 7'den 70'e tüm yaş gruplarına yönelik etkinliklerin düzenlendiği fuarda çocukların heyecanla beklediği Maysa ve Bulut sahne aldı. KAFUM Fuar Alanında sahnelenen gösteride sevilen çizgi film kahramanları Maysa ve Bulut, çocukları hem güldürdü hem bilgilendirdi. Gösteri boyunca kahkahalar ve alkışlarla dolu anlar yaşanırken, çocukların yanı sıra ebeveynler de eğlence dolu bir gün geçirdi.

Anne babalar, çocukların eğlenirken öğrenmelerini sağlayan bu tür etkinliklerin fuarın en değerli anları arasında yer aldığını belirterek Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

Manşetler

Çöp toplama sırasında yanan kamyonunu itfaiyeye sürdü
Öldürdüğü eşini evinin banyosuna gömdü
Tüplerin saklandığı ev alev aldı: Patlama anları kamerada
Kahramanmaraş’ta okulda koku paniği: Yaklaşık 17 öğrenci hastaneye sevk edildi
Belediye önünde kendini yaktı
Otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı
Isparta’da dağlık alanda yanmış aracın kenarında başsız erkek cesedi bulundu
Antalya’da şiddetli yağış etkili oldu, şimşekler görsel şölen oluşturdu
Karavanla denize sürüklenen Rus turistler kurtarıldı
Isparta’da sağanak yağış etkisini arttırdı: Yollarda su birikintileri oluştu