MDOB, yeni sanat sezonuna açılış konseriyle başladı

Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB), 2024-2025 sanat sezonuna açılış konseriyle başladı.

Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB), 2024-2025 sanat sezonuna açılış konseriyle başladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, eşi Meral Seçer ile "Sezon Açılış Gösterisi'ne katıldı.

MDOB, 2024-2025 sezonuna görkemli bir açılış ile başladı. Orkestra Şefliğini Tulio Gagliardo Varas'ın yaptığı Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen gösteri, Mersinli sanatseverlerin beğenisini topladı. Gösteride MDOB Orkestrası, koro ve bale sanatçıları sahne aldı.

Başkanı Seçer'in eşi Meral Seçer ile katıldığı MDOB'un Sezon Açılış Gösterisi kapsamında, 2024-2025 sezonu boyunca sahnelenecek Carmen Operası'ndan Tarantalla'ya, Romeo ve Juliet Operası'ndan Muhteşem Gatsby Balesi'ne, Evita Müzikali'nden Maskeli Balo ile Tosca Operası'na kadar pek çok eser izleyenlerden alkış aldı. Gösteri kapsamında gecede 21 eserden kesitler sahnelendi.

Manşetler

Babanın en ağır yükü: Kızı ve 5 torununun cenazesini gözyaşlarıyla teslim aldı
Burdur’da iki genci bıçaklayan 17 yaşındaki şüpheli tutuklandı
Kazada hayatını kaybeden nişanlı çift yan yana toprağa verildi
Burdur’da otogarda emniyet kemeri kullanımı hakkında bilgilendirme
Isparta’da bir haftalık denetimlerde 28 aranan şahıs yakalandı
Kayıp olarak aranan 29 yaşındaki öğretmen adayının ırmakta cansız bedeni bulundu
Heyelan sonrası yol çamura bulandı, offroad yarışlarını aratmayan görüntüler ortaya çıktı
Antakya’da canlı hayvan çalan şüpheli yakalandı
Kozan’da aranan 2 kişi tutuklandı
Dörtyol araçtan 100 bin lira para çalan şüpheli yakalandı