Mehmet Aurelio: "Ara dönemi iyi değerlendirdik, mutluyuz”

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mehmet Aurelio, Sivasspor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Ara dönemi iyi değerlendirdik, mutluyuz" dedi.

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mehmet Aurelio, Sivasspor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Ara dönemi iyi değerlendirdik, mutluyuz" dedi.

Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında Antalyaspor, konuk ettiği Sivasspor'u 2-1 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mehmet Aurelio açıklamalarda bulundu. Aurelio, maçın zor geçeceğini tahmin ettiklerini belirterek, "Sivassporun iyi oyunculardan oluşan gerçekten iyi bir kadrosu var. Rekabetçi, deplasmanda puan almaya çalışan bir takım. Biz ise milli takım arası sonrasında bir hafta BAY geçtik ve bu süreyi çalışarak değerlendirdik. Rakibimiz ve kendi eksiklerimiz üzerinde çalıştık. Bu aradan sonra kendi evimizde oynadığımız bu maçı kazandığımız için mutluyuz. Bütün oyuncularımı tebrik ediyorum. Hafta içi kupa maçları var, kendi evimizde kupa maçımız olacak. Kupa maçında da hedefimiz galibiyet olacak" ifadelerini kullandı.

Manşetler

Asi Nehri’ne düşen genç kayboldu
Mersin’deki kazada hayatını kaybedenlerin isimleri belli oldu
Araç yaya geçidinden geçmek isteyen vatandaşlara çarptı: 3 ölü, 3 yaralı
Otizmli öğrenciyi darbettiği iddia edilen öğretmene 15 bin liralık taksitli ceza ailenin tepkisine neden oldu
Standart dışı kullanılan araç trafikten men edildi
10 kişinin hayatını kaybettiği kazaya karışan firmanın bir başka otobüsü aynı güzergahta hız yaparken görüntülendi
Eski eşini sokak ortasında darbeden şahıs gözaltına alındı
Konteynerde çıkan yangın söndürüldü
Kahramanmaraş depreminin yeni görüntüleri ortaya çıktı
Sobadan zehirlenen baba ve kızı öldü, 2 kişi hastanede tedaviye alındı