Meksika’da petrol tesisinde patlama: 3 yaralı, 5 kayıp

Meksika'da bir petrol depolama tesisinde meydana gelen patlamada 3 kişi yaralandı, 5 kişi ise kayıp oldu.

Meksika'da bir petrol depolama tesisinde meydana gelen patlamada 3 kişi yaralandı, 5 kişi ise kayıp oldu.

Meksika'nın Veracruz eyaletinin Ixhuatlan del Sureste şehrinde dün devlet petrol şirketi Pemex'e ait bir petrol depolama tesisinde meydana gelen patlama, büyük bir yangına neden oldu. Patlamada alevlere maruz kalan ve vücutlarında ikinci derece yanıklar oluşan 3 işçi yaralandı, 5 işçinin ise kayıp olduğu bildirildi. Pemex acil durum ekipleri, çıkan yangına müdahale ederken yaralı işçiler tedavilerinin yapılması için hastaneye kaldırıldı.

Yangın sebebiyle oluşan devasa duman bulutunun kilometrelerce uzaktan görüldüğü olayda, güvenlik nedeniyle bölgedeki evlerde yaşayan 100 ailenin tahliye edilerek barınaklara yerleştirildiği belirtildi. Yakınlardaki bir özel üniversitede ise eğitime ara verildiği öğrenildi.

Pemex yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, patlamanın sondaj ekipmanında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıktığı bildirilirken, alevlerin kontrol altına alındığı ifade edildi. Yetkililerin kayıp olan işçileri arama çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

Manşetler

Kamyonun çarptığı 6 yaşındaki bisikletli çocuk hayatını kaybetti
Trafikte tartıştığı sürücüye yumruk attı, o anlar kamerada
Tırla çarpışan Tofaş ikiye bölündü
Otobüste kavga: Şoför ve kadın yolcu birbirlerine saldırdı
Isparta’da otomobille motosiklet çarpıştı: 2 yaralı
Bina yıkımı sırasında bitişik bina zarar gördü, facia ucuz atlatıldı
Kavşak sisteminde çarpışan iki motosikletin sürücüleri yaralandı
Eski kız arkadaşının evinin önünde bıçaklanarak öldürülen gencin davada KGYS kayıtları yeniden incelenecek
Kahramanmaraş’ta kalaşnikov ele geçirildi: 1 tutuklama
Eğirdir’de bağımlılıkla mücadele ve intiharı önlemede kurumlar güç birliği yaptı