MEMLEKET PARTİSİ KONYAALTI KURUCU İLÇE BAŞKANI ELÇİN GÜNER CHP’YE KATILDI

MEMLEKET PARTİSİ KONYAALTI KURUCU İLÇE BAŞKANI ELÇİN GÜNER CHP’YE KATILDI

MEMLEKET PARTİSİ KONYAALTI KURUCU İLÇE BAŞKANI ELÇİN GÜNER CHP’YE KATILDI

MEMLEKET PARTİSİ KONYAALTI KURUCU İLÇE BAŞKANI: CEM KOTAN’DA BİRLEŞELİM

CEM KOTAN'A KONYAALTI'NDA DESTEK ARTIYOR

 

CHP Konyaaltı Adayı Cem Kotan'a destek açıklamalarına bir yenisi daha eklendi. Konyaaltı Kurucu İlçe Başkanı olduğu Memleket Partisi’nden istifa ederek CHP’ye katılan Elçin Güner, “Konyaaltı’nda Cem Kotan’da birleşelim” dedi.

 

Memleket Partisi (MP) Konyaaltı Kurucu İlçe Başkanı Elçin Güner, partisinden istifa ederek Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) katıldı. CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan ve CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Demet Gündüz, Elçin Güner’i aralarında görmekten duydukları mutluluğu dile getirirken destekleri için teşekkür ettiler.

CEM KOTAN’IN ARKASINDA OLACAĞIM

Elçin Güner, “Memleket Partisi Konyaaltı kurucu ilçe başkanıydım. Çeşitli sebeplerle istifa edip yuvam olan Cumhuriyet Halk Partisi’ne geri döndüm” ifadelerini kullandı.

Cem Kotan’ı sonuna kadar desteklediğini vurgulayan Güner, “Konyaaltı’nda yaşıyorum. İlçemizde siteleri gezerek gerekli çalışmaları yapıyorum, seçim gününe kadar da elimden ne geliyorsa yapacağım. Hep arkasında olacağım. Cem Kotan’da birleşelim. Birlikte olduğumuz zaman Konyaaltı’nda her şey daha güzel olacak” dedi.

DEMET BAŞKANLA DAYANIŞMA İÇİNDE OLACAĞIZ

CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Demet Gündüz’ü de başarıları için kutlayan Güner, “Konyaaltı’nda çok başarılı bir ilçe başkanımız var. Kadın dayanışmasıyla hem Cem Kotan için hem de partimiz için güzel çalışmalar yürüteceğiz” şeklinde konuştu. 

Geçtiğimiz günlerde ATA İttifakı da Kotan için destek açıklaması gerçekleştirmişti.

Manşetler

İskenderun’da vinç alevlere teslim oldu
Bakırını çıkarmak için kabloları yakarken, trafoyu yakıyordu.
Çarpışmanın etkisiyle ters dönen otomobilden hafif yaralı çıktılar
İnşaat mantolama işcisi iskeleden düşerek hayatını kaybetti
Çevreyi rahatsız eden motosiklet sürücüsüne 305 bin liralık ceza
Otomobille çarpışan motosikletlinin havada takla attığı anlar kamerada
Yaşlı çiftin alevlere teslim olan 40 yıllık evlerinden geriye camı renklendiren çiçekleri kaldı
Kan donduran kaza: Çarptığı yaralıları otomobiliyle ezerek kaçtı
Düğünde çıkan yangına aldırış etmeden halaya devam ettiler
Gazipaşa’da bir kişi evinin merdiveninde ölü bulundu