Mendil sattığı ışıkta tırın altında kalan yaşlı katdın öldü, kaza anı güvenlik kamerasında

Antalya'da trafik ışıklarında mendil satarak geçimini sağlayan ve evsiz olduğu öğrenilen yaşlı kadın tırın altında kalarak hayatını kaybetti.

Antalya'da trafik ışıklarında mendil satarak geçimini sağlayan ve evsiz olduğu öğrenilen yaşlı kadın tırın altında kalarak hayatını kaybetti. Kaza anı ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, saat 12.30 sıralarında Kepez ilçesi Teomapaşa Mahallesi Gazi Bulvarı yan yol üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Düden kavşağında bulunan üst geçidin altında oluşturduğu alanda barınan ve geçimini mendil satarak sağlayan Durdu Aldemir, öğlen saatlerinde ışıkta bekleyen araçlara mendil satmak için bölgeye geldi. Bu sırada kavşak sisteminde bulunan trafik ışıklarında bekleyen Uğur Y.'nin kullandığı 07 DHV 61 plakalı tır yeşil ışığın yanması ile hareketlendi. Bu sırada tırın kör noktasında bulunan Durdu Aldemir, aracın altında kaldı.

Olay yerinde hayatını kaybetti

Çevredeki araçların uyarısı ile duran tır sürücüsü Uğur Y., aracın altını kontrol ettiğinde Durdu Aldemir'in hareketsiz şekilde yattığını fark etti. Olayın 12 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirilmesi üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, yapılan kontrollerde Durdu Aldemir'in hayatını kaybettiği belirlendi. Trafik ekipleri kaza nedeniyle yolu araç trafiğine kapatırken, Durdu Aldemir'in cansız bedeni Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Cenazesinin olay yerinden kaldırılmasının ardından yol yeniden araç trafiğine açıldı.

Kaza anı güvenlik kamerasında

Öte yandan Durdu Aldemir'in hayatını kaybettiği kaza bir işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde trafik ışıklarında bekleyen tırın yeşil ışığın yanması ile birlikte hareketlendiği ve o sırada kör noktada bulunan Durdu Aldemir'in tırın altında kaldığı görüldü.

Manşetler

Nişan töreni yapılan mekanın yanındaki hurdalıkta yangın: 3 kişi dumandan etkilendi
Tır ile çarpışan Tofaş kağıt gibi parçalandı: 4 yaralı
Mersin’deki laboratuvarda zehirlenme şüphesi: 3 personel hastaneye kaldırıldı
Osmaniye’de kontrolden çıkan otomobil tarlaya uçtu: 4 yaralı
Mersin’deki 19 yıllık ’mumya ceset’ cinayetine 3 tutuklama
Mersin’de laboratuvarda siyanür şüphesi: 8 kişi etkilendi
Burdur hayvan barınağında ’Kötü muamele iddiası’ gerginliği
Motosikletle gelip otele kurşun yağdırdı
Adana’da alevlere teslim olan daire tamamen yandı
Böcek davasında ’suçtan zarar gören’ sıfatıyla dinlendiler, sanık oldular