Merdiven altı muayenelerden 4 bin 655 kaçak ilaç ele geçirildi

Adana'da merdiven altı 2 muayeneye yapılan operasyonda antibiyotik, serum ve ağrı kesici gibi 4 bin 655 adet kaçak ilaç ve bin 470 adet tıbbi cihaz ele geçirildi.

Adana'da merdiven altı 2 muayeneye yapılan operasyonda antibiyotik, serum ve ağrı kesici gibi 4 bin 655 adet kaçak ilaç ve bin 470 adet tıbbi cihaz ele geçirildi. Operasyonda 3 şüpheli gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Mali Büro Amirliği ekipleri, Seyhan ve Yüreğir ilçesinde bulunan merdiven altı 2 muayeneye baskın yaptı. Yapılan baskında kaçak olduğu tespit edilen antibiyotik, ağrı kesici, serum gibi 4 bin 655 adet ilaç ele geçirildi. Muayenelerde ilaçların yanı sıra 1470 adet tıbbi cihaza da el konuldu.

Operasyonda 3 şüpheli de gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Manşetler

Isparta’da aranan 31 şahıs yakalandı
Mersin’de yola akan mazot zincirleme kazaya neden oldu, 4 araç birbirine girdi
Tartışmalı güreşler olaylı başladı
Tarsus’ta ehliyetinin süresi dolan sürücülere yönelik denetim
Adana’da Çakıt Çayı’nda mahsur kalan vatandaş itfaiye ve jandarma ekiplerince kurtarıldı
Antalya’da termometreler 41 dereceyi gösterdi, hissedilen sıcaklık bunalttı
Mermer ocağındaki şantiye barakasında çıkan yangında 1 işçi hayatını kaybetti
Annesine sinirlendi kendini eve kapatıp yakmaya çalıştı, mahallede korku ve öfke dolu anlar
Adana’nın Feke ilçesinde yangın çıkan ev kullanılamaz hale geldi
Muhittin Böcek’ten cezaevinde ek ifade: "Ekrem İmamoğlu benden 15 milyon Euro istedi, 5 milyonu havala sistemiyle gönderdim"