Mersin Büyükşehir Belediyesi, ’Çiğdem Tunç Tiyatrosu’nu ağırladı

Mersin Büyükşehir Belediyesi, "Bir Eski Zaman Hikayesi" oyunuyla Çiğdem Tunç Tiyatrosu'nu Mersin'de ağırladı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, "Bir Eski Zaman Hikayesi" oyunuyla Çiğdem Tunç Tiyatrosu'nu Mersin'de ağırladı. Atatürk Parkı içerisindeki Amfi Tiyatro'da sahnelenen ve dansla başlayıp dansla sonlanan komedi oyunu, seyircilere keyifli dakikalar yaşattı.

Dekoru ve kostümleriyle seyircileri Osmanlı dönemine götüren oyun dansla başladı. Barış Bölükbaşı'nın yazdığı ve Çiğdem Tunç'un yönettiği oyun selamlamanın ve alkışların ardından yine dansla noktalandı. Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları ve Sinema Şube Müdürü Eylem Matyar, oyuncular adına Çiğdem Tunç'a çiçek takdim etti. Çiçek için teşekkür eden Tunç, "Bizi en güzel şekilde ağırlamakla birlikte el üstünde tuttular. Pamuklara sardılar. Ben bu çiçeği aramızdaki en genç, en cilveli kadına vermek istiyorum" diyerek, çiçeği Akasya Durağı dizisinde canlandırdığı "Fato Aney" rolüyle milyonların gönlünde taht kuran Sema Aras'a sundu.

Seyirciler oyunda bir de sürprizle karşılaştı. Oyunun sonunda oyuncuları takdim eden Tunç, "Tarık Mengüç bu oyuna çok yakışır. Çünkü Tarık Mengüç sahne için dünyaya gelmiş bir adamdır. Sahneye çok yakışır, o güzel şarkılarıyla da bize öyle bir ateş verir ki sahneye adım atamazsın" diyerek, şarkılarıyla milyonları coşturan Tarık Mengüç'ü sundu. Seyirciler oyunda dans ve komedi dolu dakikalar yaşadı.

Manşetler

Adana’da otomobil traktöre arkadan çarptı: 1’i ağır 4 yaralı
Adana’da iki evi kurşunlayan şüpheliler yakalandı
Makarna fabrikasında kazana düşen işçi hayatını kaybetti
Osmaniye’de cep telefonu bataryası ustanın elinde alev aldı
Burdur’da motosiklet kazası: 21 yaşındaki sürücü hayatını kaybetti
Jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 7 kilo 108 gram esrar ele geçirildi
Osmaniye’de hafif ticari araç tıra arkadan çarptı: 2 yaralı
Osmaniye’de park halindeki kamyon alev alev yandı
Manavgat’ta seyir halindeki otomobil yandı
Alanya’da seyir halindeki hafif ticari araç alev aldı