Mersin Büyükşehir MSK Kadın Basketbol Takımı, Fenerbahçe Gelişim’i 76-55 yendi

55 skorla yenerek, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligindeki iddiasını sürdürdü.

55 skorla yenerek, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligindeki iddiasını sürdürdü.

Türkiye Kadınlar Basketbol Liginde (TKBL) heyecan devam ediyor. TKBL 18'inci hafta mücadeleleri kapsamında Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (MSK) Kadın Basketbol Takımı ile Fenerbahçe Gelişim Kadın Basketbol Takımı karşı karşıya geldi. Mersin Üniversitesi Spor Salonunda gerçekleşen karşılaşmayı MSK Kadın Basketbol Takımı 76-55 kazandı.

Kadın Basketbol Takımı yine galip taraf oldu

Karşılaşmanın ilk basketini yaparak önde başlayan Fenerbahçe Gelişim Kadın Basketbol Takımı karşısında hızla atağa kalkan MSK'lı kadın basketbolcular, ilk periyodu 20-19 kazandı. İkinci periyotta misafir takım olan Fenerbahçe Gelişim karşısında oynadıkları oyunun temposunu artıran MSK, ikinci periyodu da 23-10 tamamlayarak, ilk yarıyı 43-29 önde bitirdi.

İkinci yarıda taraftarının yoğun desteğini arkasında hisseden MSK Kadın Basketbol Takımı, Fenerbahçe Gelişim karşısında daha rahat bir oyun sergileyerek, üçüncü periyodu da 17-12 önde tamamladı. Son periyotta ise MSK Kadın Basketbol Takımı antrenörü İbrahim Sağdıç karşılaşmaya başladığı ilk 5 yerine genç oyunculara şans verdi. Son periyodu da 16-14 önde tamamlayan MSK Kadın Basketbol Takımı, salondan 76-55'lik skorla galip ayrılan taraf oldu.

Manşetler

Motosikletler çarpıştı, sürücülerden biri hayatını kaybetti: Kaza anı kamerada
Adana’da 8 kilo 316 gram metamfetamin ele geçirildi: 12 şüpheli tutuklandı
Burdur’da 3 bin 97 kullanımlık uyuşturucuyla yakalanan 2 şüpheli tutuklandı
Antalya’da 5 katlı binada yangın: Mahsur kalan 2’si çocuk 4 kişiyi itfaiye kurtardı
Trafikte tartışan iki sürücü, 180 bin liralık cezayı yememek için araçlarından inmedi
Yoldan geçen araçların önüne atladı, polis ekiplerine zor anlar yaşattı
Antalya’da otomobil palmiyeye çarptı: 2 yaralı
11. katta mahsur kalan işçiler kurtarıldı
Burdur’da 3 bin 97 kullanımlık sentetik kannabinoid ele geçirildi: 2 gözaltı
Sahipli köpeğin saldırdığı adam feci şekilde yaralandı