Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne Göksun Öz atandı

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne Göksun Öz atandı. 2020 yılından beri müdürlük görevini yürüten Ökkeş Demir, görevi Öz'e devretti.

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne Göksun Öz atandı. 2020 yılından beri müdürlük görevini yürüten Ökkeş Demir, görevi Öz'e devretti.

İl Müdürlüğü Makamında düzenlenen devir teslim töreninde görevi Demir'den devralan Öz, "Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak'ın tensip ve takdiriyle yeni görevime başlamış bulunmaktayım. Görevi devraldığım değerli il müdürümüze başarılı çalışmalarından dolayı çok teşekkür ederim. Yükümüz ve sorumluluğumuzun farkındayız. Vatanımıza ve milletimize daha faydalı olabilmek için daha çok çalışacağız" dedi.

Törende veda konuşması yapan Demir de "Yaklaşık 5 yıldır yürüttüğüm İl Müdürlüğü görevini bugün itibariyle devrediyorum. Milletimize daha etkin, verimli ve kaliteli hizmet sunma anlayışıyla yürütme gayreti içerisinde olduğum görevim boyunca, gece gündüz demeden benimle birlikte yol alan tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Manşetler

Kırıkhan’da kamyonet şarampole uçtu: 3 yaralı
9 suçtan aranan şüpheli kovalamacayla yakalandı
Cezaevi izninde silahlı paylaşım yapan şahıs yeniden cezaevine gönderildi
Kozan’da kayalıklardan düşen şahsı orman ekipleri kurtardı
Burdur’da orman yangını büyümeden söndürüldü
O anlar kamerada: Kurtulmak için kaçtı yerde sürüklenip araca bindirildi, onu yine bir kadın kurtardı
Isparta’da kontrolden çıkan tır devrildi
Mersin’de TV ünitelerine gizlenmiş 520 bin uyuşturucu hap ele geçirildi
Isparta’da tarihi eser kaçakçılığı operasyonu: 421 sikke ele geçirildi
Alara Çayı’nda kaybolan genci arama çalışmaları 20’nci gününde sürüyor