Mersin GİAD üyeleri onkoloji hastası çocuklarla bir araya geldi

Mersin Girişimci İşadamları Derneği (GİAD) yönetimi ve kadınlar kurulu üyeleri, onkoloji hastası çocuklarla bir araya gelerek gönüllerine dokundu.

Mersin Girişimci İşadamları Derneği (GİAD) yönetimi ve kadınlar kurulu üyeleri, onkoloji hastası çocuklarla bir araya gelerek gönüllerine dokundu.

Mersin Üniversitesi Onkoloji Hastanesi'nde tedavi gören çocukları ziyaret eden Mersin GİAD yönetimi, çocuklara çeşitli hediyeler vererek mutluluklarına ortak oldular. Mersin GİAD Başkanı Adem Yülselgüngör, çocukların mutlu olmalarına sebep olabilmenin gururu içerisinde olduklarını belirterek, hepsine acil şifalar diledi.

Ayrıca, kanserli çocukların ailelerine moral sağlamak için tertip edilen halk müziği etkinliği kapsamında, Motif Türk Halk Müziği Topluluğuna da bu etkinlikte sponsor olan Mersin GİAD yönetimi, sosyal sorumluluk projelerine ve toplumsal desteklerine devam edeceklerini belirttiler.

Bu ve benzeri desteklerin, toplumsal yardım bilincini arttıracağını söyleyen Başkan Yükselgüngör, bu tarz etkinliklerin yanı sıra yeni projelerle sosyal sorumluluk alanında faaliyetlere devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Manşetler

Temizlik işçisi görev yaptığı çöp kamyonunun altında kalarak hayatını kaybetti
Burdur’da otomobil takla attı: 4 yaralı
Alanya’da denizde kaybolan 19 yaşındaki gencin cansız bedeni bulundu
Alanya’da motosiklet uçuruma yuvarlandı: 1 ölü, 1 yaralı
Antakya’da çöplük yangını kontrol altına alındı
Sokağa dönmek isteyen otomobile motosiklet çarptı: 1 yaralı
Burdur İl Jandarma Komutanlığı’nda görev değişikliği
Antalya’da sahte plakalı araç alarmı
Otomobilin motosikletle çarpışma anı kamerada
Antalya İl Jandarma Komutanlığına Tümgeneral Hüseyin Bekmez atandı