Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri yardım için deprem bölgesinde

Mersin İl Jandarma Komutanlığına bağlı birlikler, deprem bölgesi Osmaniye'de arama kurtarma ve yardım faaliyetlerini sürdürüyor.

Mersin İl Jandarma Komutanlığına bağlı birlikler, deprem bölgesi Osmaniye'de arama kurtarma ve yardım faaliyetlerini sürdürüyor.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan iki yıkıcı deprem sonrası Mersin İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde bulunan komando, trafik, asayiş ve olay yeri inceleme timleri, depremden etkilenen illere sevk edildi. Osmaniye'de görevlendirilen Mersin İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkcıoğlu koordinesindeki komandolar, arama ve kurtarma çalışmalarının yanı sıra depremzedeler için çadır kurarak, yardım malzemelerinin dağıtımını organize ediyor. Her şartta ve her durumda vatandaşın yanında olan jandarma ekipleri, depremde de vatandaşların yanında olmaya devam ediyor.

Manşetler

Belen’de tır yangını
Halı sahadaki tekme tokatlı kavga kameraya yansıdı
Reyhanlı’da fabrika yangını
Mersin Mut’ta fırtına çatıyı uçurdu
Kamyonun sollama manevrası kazaya neden oluyordu: O anlar kamerada
Solist cinayetinde tetiği 14 yaşındaki çocuk çekmiş
Mersin’de park halindeki araç yandı
Alkollü çevirmeye girdi, ehliyeti gitmesin diye uzun süre dil döktü
Otomobil yol süpürme aracıyla çarpıştı
Depremzede yaşlı çiftin yaşadığı konteyner yanarak küle döndü