Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde devir teslim

Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Muhammed Özdemirci, düzenlenen törenle görevi Fazilet Durmuş'tan devraldı.

Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Muhammed Özdemirci, düzenlenen törenle görevi Fazilet Durmuş'tan devraldı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünde gerçekleştirilen karşılama töreninde, Muhammed Özdemirci'yi ilçe milli eğitim müdürleri ile kurumun birim amirleri karşıladı. Karşılamanın ardından makamda yapılan devir teslim töreninde, Özdemirci ve Durmuş karşılıklı olarak iyi dileklerde bulundu.

Yeni görevine başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci, bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı Fazilet Durmuş'a teşekkür ederek, "Mersin'de eğitim kalitesini daha da artırmak için özveriyle çalışacağız. Eğitim bir ekip işidir. Bizler de tüm paydaşlarımızla birlikte çocuklarımızın geleceği için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

Görevi devreden Fazilet Durmuş ise "Eğitim; emek, sevgi ve birliktelik gerektirir. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen tüm mesai arkadaşlarıma, okul yöneticilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Mersin eğitimine katkı sunmuş olmanın gururunu yaşıyorum" ifadelerini kullandı. Devir teslim töreninin ardından, İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci görevine resmen başladı.

Törenin ardından Suphi Öner Öğretmenevinde, ilçe milli eğitim müdürleri ve birim amirlerinin katılımıyla tanışma toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan Fazilet Durmuş, "Tam 2 yıl önce görevi devralmıştım. Bu süre boyunca Çamlıyayla'dan Anamur'a kadar bu şehrin çocukları için ekip ruhuyla çalıştık. Bayrağımızı kıymetli müdürümüze devrediyoruz. Mersin'e kendi rengini katarak yeni projelere imza atacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci ise nazik sözleri ve desteği için Durmuş'a teşekkür ederek, "Biz bayrağı Fazilet Hanımdan devraldık, inşallah daha ileri taşıyacağız. Çalışmalarımızı bakanlığımızın politikaları ve "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" kapsamında yürüteceğiz. Amacımız çocuklarımızın geleceği için hizmet etmek ve insanların kalbine dokunmak" diye konuştu.

Manşetler

Depremde eşini, 2 çocuğunu ve bacaklarını kaybeden acılı anne, yaptığı alışverişin borcunu ödeyemeyince mahkemelik oldu
Yola düşen kayaları iple araca bağlayıp çektiler
Otoyolda karşıya geçmeye çalıştı, tırın altında kalıp öldü
Isparta’da bir haftalık polis denetimlerinde 46 aranan şahıs yakalandı
Falezlerde mahsur kalan kediyi film gibi operasyonla kurtardılar
Kozan’daki cinayetin şüphelileri yakalandı
Otomobil akaryakıt istasyonuna daldı, facianın eşiğinden dönüldü
Isparta’da etkili olan sağanak yağmur nedeniyle bir köyde su baskınları yaşandı
Yarıyıl tatili için gittikleri memleketlerinden dönüşte hayatlarını kaybettiler
Osmaniye merkezli DEAŞ operasyonu: 3 şüpheli tutuklandı