Mersin jandarmasından kaçak avcılık ve yangınlara karşı sıkı denetim

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, çevre, doğa ve hayvanların korunmasına yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, çevre, doğa ve hayvanların korunmasına yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi, Göksu Deltası ve Kisecik Kanyonunda vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamanın yanı sıra doğal yaşamı korumak, orman yangınlarını önlemek ve yasaklı ormanlık alanlara izinsiz girişleri engellemek amacıyla önleyici kolluk devriyesi gerçekleştirdi.

Özellikle nesli tükenme tehlikesi altında bulunan caretta caretta deniz kaplumbağalarının yumurtalarını bıraktığı, ekolojik açıdan büyük öneme sahip Göksu Deltasında kaçak avcılık, yasa dışı balıkçılık ve çevreye zarar verebilecek faaliyetlerin önlenmesine yönelik denetimler yapıldı.

Mersin İl Jandarma Komutanlığı, vatandaşların huzur ve güvenliğinin yanı sıra, nesli tehlike altında bulunan türlerin ve doğal alanların korunmasına yönelik faaliyetlerine kararlılıkla devam edeceğini bildirdi.

Manşetler

Isparta’daki trafik kazasında ölü sayısı 2’ye yükseldi
Adana’da otobüs şoförünün parasını çalıp kaçtı
Eğirdir’de takla atan otomobilin sürücüsü yaralandı
Antakya’da zeytinlik alan yangını
Hassa’da çamlık alan yangını
Isparta’da iki otomobil çarpıştı: 1 ölü, 5 yaralı
Polisi görünce kaçmak istedi, 34 dosyadan 23 yıl hapis cezası ile arandığı ortaya çıktı
Çayda kaybolan gencin çocuklara boks öğretirken görüntüleri ortaya çıktı
Kovada Gölü’nde dronlu denetimde 200 metrelik kaçak ağ ele geçirildi
Yaya geçidinde motosikletin çarptığı Alman kadın turist yaralandı