Mersin OSB’ye ’En çok katkı veren OSB’ ödülü

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen OSB Yıldızları Araştırması Ödül Töreni, Ankara'da gerçekleştirildi.

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen OSB Yıldızları Araştırması Ödül Töreni, Ankara'da gerçekleştirildi. Törende Mersin OSB, "En çok katkı veren OSB" kategorisinde ödüle layık görüldü.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, OSBÜK Başkanı Memiş Kütükcü, AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş ile birlikte Mersin OSB Başkanı Sabri Tekli, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Orgun, Bedri Akyüz, Hasan Yıldırım ve Bölge Müdürü Halil Yılmaz'ın da katıldığı tören, OSB başkanları ve sanayicilerin yoğun ilgisiyle gerçekleşti.

Türkiye genelinde en çok katkı sunan 10 OSB'nin ödüllendirildiği kategoride yer almaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Mersin OSB Başkanı Sabri Tekli, "Bu ödül sadece bizlerin değil, tüm sanayicilerimizin katkılarıyla alınmış bir ödüldür. Mersin her geçen gün büyüyen ve gelişen bir kent. Bu tür ödüller bizlerin doğru yolda olduğunun bir göstergesi" dedi.

Manşetler

Isparta’da av koruma denetimlerinde 3 avcıya idari işlem
Mersin’de sigara kaçakçılarına operasyon: 4 tutuklama
Mersin’de selin vurduğu kırsal mahallelerde yaralar sarılıyor
Savrulan tır dorsesi faciaya sebep oluyordu
Antalya’da 10 kişinin ölümüyle sonuçlanan kazada acı Adli Tıp Kurumu önüne taşındı
Burdur’da etkili olan yağıştan dolayı yol çöktü
Yeni görüntüler ortaya çıktı: Bebeğe şiddet uygulayan hemşire başka bebeğe de tokat atmış
Burdur’da mobilya imalathanesinde yangın
İş yerinde esnafın cansız bedeni bulundu
Burdur’da baca yangını korkuttu