Mersin polisinden şok uygulama: 8 çalıntı motosiklet ele geçirildi, 13 şahıs yakalandı

Mersin polisinin şehir genelinde motosiklet ve elektrikli bisikletler üzerine gerçekleştirdiği şok uygulamalarda aranan 13 şüpheli yakalandı.

Mersin polisinin şehir genelinde motosiklet ve elektrikli bisikletler üzerine gerçekleştirdiği şok uygulamalarda aranan 13 şüpheli yakalandı. Polis uygulamalarda çalıntı 8 motosiklet ele geçirirken 123'ünü de trafikten men etti.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından genel güvenlik açısından risk teşkil eden unsurların engellenmesi, şehir genelinde meydana gelen motosiklet, bisiklet ve elektrikli bisiklet hırsızlıklarının önlenebilmesi için çalışma gerçekleştirildi. Merkez ve ilçelerin tamamında yapılan şok uygulamalar ve çalışmalarda 5 bin 983 motosiklet ve elektrikli bisiklet kontrol edildi. 16'sı hacizli yakalamalı 123 motosiklet trafikten men edildi, 8 adet çalıntı motosiklet ve elektrikli bisiklet ele geçirildi. 3 bin 164 şahsın kontrol edildiği uygulamalarda aranan 13 şahıs yakalandı. Çeşitli maddelerden ise 1 milyon 653 bin 872 TL idari para cezası uygulandığı bildirildi.

Öteyandan 369 adet motosiklet ve elektrikli bisiklet satıcısı tamircisi de tek tek ekipleri tarafından kontrol edildi.

Manşetler

Burdur’da ruhsatsız silah ve kaçak alkol operasyonu
Burdur’da 27 adet tarihi eser ve 79 adet sikke ele geçirildi
Kovada Gölü’nde yasa dışı avcılığa geçit yok: Kaçak avcılıkta kullanılan 7 çuval ağa el konulurken, balıklar tekrar göle salındı
Kaya içerisindeki yarığa düşen 6 yavru köpek için film gibi kurtarma operasyonu
Mersin’de sentetik ecza imalathanesine operasyon: Binlerce hap ele geçirildi, 2 tutuklama
Burdur’da 669 araç ve sürücüsü kontrol edildi
Eski plakasını kamyonetine taktı, 140 bin lira cezadan kaçamadı
Kahramanmaraş’ta ev yangını: 1 kişi hayatını kaybetti
Şehit annesinin "ev mağduriyeti" iddialarına müteahhitten yanıt
Kaldırım işgalini önlemek için operasyona çıkan zabıtanın görev aşkı, esnafın ısrarını yendi