Mersin’de 15 gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirildi

Mersin'in Silifke ilçesinde cep telefonu kaçakçılığı yaptığı belirlenen 1 şüpheli, çok miktarda gümrük kaçağı telefonla birlikte yakalandı.

Mersin'in Silifke ilçesinde cep telefonu kaçakçılığı yaptığı belirlenen 1 şüpheli, çok miktarda gümrük kaçağı telefonla birlikte yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, Silifke ilçesinde bir şahsın yurt dışından getirdiği gümrük kaçağı cep telefonlarının ticaretini yaptığı yönünde bilgi alan ekipler, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Elde edilen bilgiler doğrultusunda şüphelinin adresinde arama yapan ekipler, 15 adet cep telefonu, 1 tablet, 16 akıllı kol saati, 35 şarj aleti, 15 kablosuz kulaklık ile 4 adet cep telefonu soğutucusu ele geçirdi.

Gözaltına alınan şüpheliyle ilgili işlemlerin sürdüğü bildirildi.

Manşetler

Adana polisinden sıkı denetim: 140 sürücüye 3 milyon 924 bin TL ceza
Mersin’de uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı
Geri manevra yaptığı araçla 1,5 yaşındaki oğlunun ölümüne sebep oldu
Ağaçlık alanda çıkan yangın mahalleyi sardı: Evinin yanışını yaşlı gözlerle izledi
Yıldırım düştü, 2 farklı noktada yangın çıktı
Manavgat’ta tarım arazisinde çıkan yangın söndürüldü
Kahramanmaraş Ahır Dağı’ndaki orman yangınına müdahale sürüyor
Aksu’da ormanlık ve zeytinlik alanda yangın
Serik’te 4 mahallede yangın paniği
Hafif yaralı atlattığı kaza sonrası iç kanamadan hayatını kaybetti